AUTOMOTO

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα της Ε.Ο. Δράμας – Ξάνθης (μεταξύ Παρανεστίου – Σταυρούπολης)

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας απαγορεύει προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων όλων των κατηγοριών στο ένα (1) ρεύμα της Ε.Ο. Δράμας – Ξάνθης, με την εκτροπή της κυκλοφορίας, σε δύο θέσεις επί της Ε.Ο.ράμας-Ξάνθης ως εξής :

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015
Κατά τις ώρες 07:00΄ έως 17:00΄ , προκειμένου εκτελεστεί έργο των “G.T.B. ΑΝΟΟΣ Α.Ε.”, ” ΧΑΡΑΞΗ Α.Ε.”, “ΕΑΦΟΣ Α.Ε.”, “ΒΡΑΧΟΣ Α.Ε.”, “ΚΑΛΟΥΙGΤΗΣ Φώτιος”, “ΜΗΤΣΟΥ Αθανασία”, για την αποπεράτωση της Γεωτεχνικής έρευνας με εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό από τους υπεύθυνους του εκτελούμενου έργου λαμβάνοντας υπόψιν την μελέτη σήμανσης- ρύθμισης κυκλοφορίας που έχει εκπονηθεί και οφείλουν να επιτηρούν- συντηρούν αυτήν καθώς και να ορίσουν υπεύθυνα άτομα σε συντρέχουσα περίπτωση.

Επίσης, οφείλουν να ενημερώσουν την Υπηρεσία του Τμήματος Τροχαίας ράμας για την έναρξη των εργασιών και την εγκατάσταση της σήμανσης και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο.ράμας-
Ξάνθης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version