ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Αντιστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ Τσιριγώτη | Ανησυχία για μεγάλες ροές και στάση της Τουρκίας τέλη Σεπτεμβρίου

Συνέντευξη στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου η Αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας και Επίτιμη Γενική Επιθεωρήτρια συντονισμού Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Όπως επισήμανε η κ.α Τσιριγώτη η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο από πλευράς του προσφυγικού ζητήματος ενώ πρόσθεσε ότι τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Γερμανία θα είναι “κλειδί” η στάση της Τουρκίας απέναντι στο μεταναστευτικό.

Δεν απέκλεισε να δούμε για ακόμα μία φορά εικόνες του Μαρτίου του 2020 αν και ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι δεν θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο μέχρι να τελειώσει η πανδημία της covid-19.

Εν κατακλείδι η ίδια δεν βλέπει τόσο μεγάλες ροές όπως το 2015 ωστόσο θα πρέπει σίγουρα η κυβέρνηση να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η κ.α Τσιριγώτη εξέφρασε τέλος και την ανησυχία της στο γεγονός ότι ακόμα και τώρα οι ροές οι οποίες υπάρχουν δεν έχουν σταματήσει στον Έβρο και έχουν μάλιστα αυξηθεί στα σύνορα με την Βουλγαρία.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version