VIDEOS

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες κρατουμένων στην Α.Δ. Καβάλας | Στα σκοτεινά κρατητήρια έως και 6 μήνες!

Καταγγελίες κόλαφος έρχονται ακόμη μία φορά στο φως από τα σκοτεινά μπουντρούμια των κρατητηρίων της Α.Δ. Καβάλας. Εκεί όπου δεκάδες –υποτίθεται προσωρινά- κρατούμενοι στοιβάζονται για 5 και 6 μήνες περιμένοντας να μεταφερθούν σε κανονικές φυλακές για να εκτίσουν ποινές για αδικήματα που διέπραξαν. Οι καταγγελίες είναι ανατριχιαστικές, κρατούμενος βρίσκεται έγκλειστος γιατί δεν έχει 800 ευρώ για να πληρώσει εγγύηση, άλλος μιλά για απλά πρεζόνια που βαφτίστηκαν διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης αλλά όλοι καταγγέλουν τις βάρβαρες συνθήκες κράτησης τους που τους οδήγησαν στα ψυχοφάρμακα και τους προκάλεσαν βλάβες ακόμη και στην όραση αφού πολλοί από αυτούς δεν έχουν δει το φως του ήλιου για μήνες.

Την κατάσταση που επικρατεί μας εκθέτει ξανά και ο πρόεδρος του σωματείου αστυνομικών υπαλλήλων Καβάλας που επιβεβαιώνει πως υπάρχει έγκλειστος στα κρατητήρια για 161 ημέρες ήτοι 5μιση μήνες.

Η δεύτερη καταγγελία είναι και η πιο ανατριχιαστική, αυτός ο άνδρας, εργαζόμενος μάλιστα σε βιομηχανία της Καβάλας βρίσκεται έγκλειστος για 5 μήνες καθώς εμπλέκονταν στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με ναρκωτικά. Η καταγγελία του συγκλονίζει για τον πολιτισμό της Ελλάδας εν έτη 2015.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version