ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατρεπτική Δόξα Δράμας

Μέσα σε δύο λεπτά έκανε την ολική ανατροπή και τελικά η Δόξα Δράμας πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Αρναία.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους Δραμινούς στο 20’ όταν ο Προβατίδης εκτέλεσε άψογα τον Καράδαη και έβαλε ζόρια στους μαυραετούς. Για αρκετή ώρα οι νεοφώτιστοι κρατούσαν το υπέρ τους σκορ, ωστόσο προς τα μισά της επανάληψης, ήρθε η αντίδραση των παικτών του Παντζιαρά.

Στο 65’ ο Στόικος έφερε το παιχνίδι στα ίσα –με κεφαλιά-, ενώ με τη… σέντρα, η Δόξα Δράμας έφερε… τούμπα το ματς, χάρη στο τέρμα του Δούλμπατζη αυτή τη φορά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Κυριακίδη, που έβαλε και το… κερασάκι σε ακόμα μια νίκη!

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης (38’ Δούμπλατζης), Γελαδάρης, Σιάμπος (65΄Περσίδης), Παπαζούδης, Λάσπαντζης, Κυριακίδης, Μουδούρογλου (70’ Πετρόπουλος), Στόικος, Αθανασιάδης, Κανετίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ( Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Καρακατσάνης (56΄Σπανός), Μπουλγουρίδης, Κιρίλ, Τζιότζιος, Κεφαλάς (71’ Παπουτσής), Ιορδανίδης Προβατίδης, Ριζόφ (70’ Μέτσι), Γεωργίου, Σαλέπης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version