ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμάξι “όργωσε” το γήπεδο του Νέστου Χρυσούπολης!

Λίγες ώρες μετά την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη Λευτέρη Πανταζή (ίσως και την ώρα που η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη), ένας άγνωστος οδηγός αυτοκινήτου αποφάσισε να…”οργώσει” το χορτάρι του δημοτικού γηπέδου Χρυσούπολης -το οποίο φέτος δεν χρησιμοποιείται μόνο από τον Νέστο αλλά και από τον Κεραυνό Πέρνης (αμφότερες ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας)!

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος εισέβαλε μέσα στο γήπεδο οδηγώντας το όχημά του και άρχισε να κάνει κύκλους πάνω στο χορτάρι του -με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή καταστροφή σε αυτό!

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στις σελίδες που σχετίζονται με τον Νέστο Χρυσούπολης είναι αποκαλυπτικές.

Φωτογραφίες: Πλάτων Κυριακίδης

Την Κυριακή η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συμβαίνει τώρα. 23-12-2018. Ευχαριστούμε πολύ το αυτοκίνητο και τον οδηγό που εχθές το βράδυ μπήκε στο γήπεδο Χρυσούπολης και κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο. Ένα γήπεδο που αυτή την αγωνιστική περίοδο μοιράζονται δύο ομάδες της περιοχής μας ( ΝΕΣΤΟΣ κ Κεραυνος περνης) οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και μας κάνουν περήφανους κάθε Κυριακή. Ένα γήπεδο στο οποίο ο Δήμος έχει επενδύσει Ένα γήπεδο στο οποίο καθημερινά άνδρες γυναίκες αγόρια κορίτσια και σωματεία βρίσκουν διέξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευχαριστούμε και πάλι το παλικάρι για την ζημιά που μας έκανε και θα βάλει σε διαδικασία όλους τους μηχανισμούς για να κάνουν ξανά το γήπεδο στολίδι του Δήμου Νέστου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία ευτυχία και χωρίς κακία. Να είστε ΌΛΟΙ καλά.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version