ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΨΩΜΙΟΥ | ΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Κάθετα αντίθετοι εμφανίζονται οι αρτοποιοί στις προτάσεις του ΟΟΣΑ σχετικά
με τους πιθανούς τρόπους μείωσης της τιμής του ψωμιού. Στην έκθεση του
Οργανισμού, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2013, προτείνεται η
πώληση του ψωμιού με το ζύγι και όχι με τιμή ανά φρατζόλα, όπως ισχύει σήμερα.
Επίσης, ο ΟΟΣΑ προτείνει την ονομασία “Αρτοποιείο” τόσο για τους φούρνους
παραγωγής ψωμιού, όσο και για τα σημεία στα οποία απλώς ψήνεται και πωλείται
ψωμί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version