Connect with us

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών #eimaste_dipla_sou

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ
ΚΙΒΩΤΟΣ με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν εβδομάδα δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού
σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων.

Οι δράσεις ξεκινούν με συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη με το προσωπικό και τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία, καθώς και το μοίρασμα της θεραπευτικής εμπειρίας των μελών μέσα από μια βιωματική διάδραση με τον Δήμαρχο. Παράλληλα, καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέσα από την σελίδα του Πολυδύναμου Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και από την σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο facebook, οι πολίτες θα  έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη θετική πλευρά της ζωής.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να αναζητήσουν και να φωτογραφίσουν στιγμές, γεγονότα, αντικείμενα, συμβάντα της καθημερινής ζωής που να αποτυπώνουν την αισιόδοξη πλευρά, τις σχέσεις και τη θετική αλληλεπίδραση με ό, τι συμβαίνει γύρω μας και μας επηρεάζει ενδυναμωτικά και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες με το μήνυμά τους και το #hastag# #eimaste_dipla_sou# στις σελίδες του Πολυδύναμου Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι εκδηλώσεις – δράσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, όπου θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης με το λογότυπο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Παράλληλα, το Σάββατο 26 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στο πάρκο «Αργώ» θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με
υποστηρικτικές βιωματικές δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Κέντρου. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με τα μέλης της
ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π. Actοίδα και των Προσκόπων Αλεξανδρούπολης.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι μια νέα μονάδα που απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι κάνουν χρήση παράνομων και νόμιμων εξαρτησιογόνων ουσιών ή εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές σε σχέση με τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο και τις οικογένειές τους. Έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και παράρτημα στην Ορεστιάδα. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Μέχρι τις 30/9 η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της παραλιακής οδού

Μέχρι τις 30/9 ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της παραλιακής οδού Αλεξανδρούπολης, τις ώρες 20.00 – 01.00 σύμφωνα και με την απόφαση 48 / 2020 της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οπότε όλοι όσοι απολαμβάνουν τις βόλτες τους επί της Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου τα βράδια, θα έχουν ακόμα ένα δεκαήμερο στη διάθεσή τους. Από την 1η Οκτωβρίου οι πολίτες θα μπορούν να περπατούν στο χώρο κάτω από το φάρο στην ανάπλαση της παραλίας.

Πηγή: evros24.gr

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Ανάγκη εξασφάλισης χρηματοδότησης για εκπόνηση υδραυλικής μελέτης στην περιοχή του Απαλού-Αερολιμένα

Ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του, στην έκτακτη χρηματική ροή που εξασφαλίστηκε για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021 και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων μόνιμων κατοίκων καθώς και στην ολοκλήρωση των παρεμβάσεων για την αποκατάσταση της υδροδότησης από τον υδροταμιευτήρα. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι έχει εγκριθεί και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να καταβληθεί στο ταμείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης το ποσό των 1.350.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η αγροτική οδοποιία και οι “ιρλανδικές” διαβάσεις στη Δ.Ε. Φερών.

Επισημάνθηκε ακόμη η ανάγκη εξασφάλισης της χρηματοδότησης για την εκπόνηση της υδραυλικής μελέτης στην περιοχή του Απαλού-Αερολιμένα καθώς και η επίσπευση των διαδικασιών για τη διενέργεια των απαραίτητων παρεμβάσεων, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα του αεροδρομίου «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» σε ανάλογα καιρικά φαινόμενα ενω στο τέλος, τέθηκε το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, θέμα το οποίο δεσμεύτηκε να εξετάσει ο υπουργός, σε νέα συνάντηση που συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Γυναίκα πέθανε λίγες μέρες αφότου είχε γεννήσει – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα, η οποία γέννησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η γυναίκα γέννησε με καισαρική, πήρε εξιτήριο και επέστρεφε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξετάζεται από γιατρούς στην τομή.

Όπως δήλωσε στο enanews.gr ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή Παύλος Παυλίδης διαπίστωσε ότι ο θάνατος επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Μάλιστα πρόσφατα η γυναίκα είχε αδυνατίσει, καθώς είχε αυξημένο βάρος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το βρέφος το οποίο γέννησε η γυναίκα είναι καλά στην υγεία του.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: