Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ίλιον: Προφυλακιστέοι και οι άλλοι 2 ανήλικοι για τον βιασμό 15χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δύο ακόμα ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί πέντε. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Μαλιστα, φέρονται να έκαναν λόγο για σεξουαλικές πραξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλης ή βίας.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον 15χρονο

Ο 15χρονος μιλώντας σε παιδοψυχολόγο αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια των συνομηλίκων του.

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο. Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε.

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Όπως περιέγραψε ο 15χρονος, τον ανάγκαζαν να μπει στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Πηγή: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σιτοχώρι Σερρών: Όλο το χρονικό του φονικού που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025 στο Σιτοχώρι του Δήμου Βισαλτίας του Νομού Σερρών 59χρονος άνδρας στραγγάλισε και σκότωσε την 52χρονο σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους και ακολούθως ετράπη σε φυγή.

Ο 59χρονος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία λέγοντας «σκότωσα την γυναίκα μου, ελάτε»

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί από τον ίδιο τον άνδρα, ο οποίος τηλεφώνησε στις αρχές λέγοντάς τους : «σκότωσα την γυναίκα μου, ελάτε. Θα πάω να κρεμαστώ. Δεν έχω τίποτα να περιμένω. Το παιδί μου είναι φυλακή και σήμερα έχει και δικαστήριο».

Όταν οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν λίγο πριν από τις 9 το πρωί στο σημείο βρήκαν μέσα στο σπίτι το άψυχο κορμί της 52χρονης, ωστόσο, ο δράστης ήταν άφαντος.

Το άψυχο κορμί της γυναίκας, το ανθρωποκυνηγητό στα πέριξ βουνά για τον εντοπισμό του συζύγου-φονιά και το απανθρακωμένο πτώμα στο μαντρί

Αμέσως, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στα παρακείμενα βουνά αναζητώντας τον. Δύο ώρες αργότερα και περίπου 500 μέτρα έξω από το χωριό Σιτοχώρι, στη θέση Παλιούρια, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κατασβέσει πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο μαντρί. Οι άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα του 59χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος φέρεται να διανυκτέρευσε το βράδυ στο πρόχειρο κατάλυμα της εν λόγω στάνης, την οποία και αργότερα έβαλε φωτιά. Εκεί και εξαιτίας της φωτιάς που ο ίδιος έβαλε βρήκε τραγικό θάνατο δίνοντας ακόμη πιο μακάβριο τέλος στην όλη υπόθεση.

Ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου βρήκαν μέσα στο σπίτι οι αρχές

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι του τραγικού συμβάντος βρέθηκε από τους αστυνομικούς ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου με το οποίο αποχαιρετούσε τα δύο παιδιά του, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι απέστειλε γραπτά μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου σε συγγενικά του πρόσωπα λέγοντάς τους ότι προτίθεται να αυτοκτονήσει.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Προσωρινά κρατούμενος ο 62χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας

Προσωρινά κρατούμενος ο 62χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας του στην Καβάλα.

Ο κατηγορούμενος θα καταθέσει προσφυγή κατά της προσωρινής του κράτησης σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Χρυσόστομο Βελάκη.

Νωρίτερα είχε εξεταστεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και η  17χρονη μαθήτρια.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

8 μήνες με αναστολή επειδή τραυμάτισε συγγενή του σε πιάτσα Ταξί

Το επεισόδιο έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στο κέντρο της Καβάλας, δικάστηκε χθες στο Μονομελές. Σε χρόνο ρεκόρ! Κατηγορούμενος οδηγός Ταξί.

Όταν είδε ότι η κούρσα ήταν με συγγενή του με τον οποίο είχε κληρονομικές διαφορές, δεν την εκτέλεσε. Ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον ηλικιωμένο και χθες ήταν κατηγορούμενος για: Πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Κατέθεσε έφεση.Όταν οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην πιάτσα, κανείς δεν ήθελε να γίνει η κούρσα.

Αναπτύχθηκε μεταξύ τους έντονος διάλογος. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο οδηγός έσπρωξε τον συγγενή του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι προκλήθηκε, ότι ο συγγενής τον έπιασε από το χέρι κι αυτός τραβήχτηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει η πτώση. «Με πρόσβαλε μπροστά στους συναδέλφους μου» είπε στην απολογία του.

Ο μηνυτής που επισκέφθηκε μετά το επεισόδιο το Νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι για όλα έφταιγε ο συγγενής και οδηγός του Ταξί. Κάτι που δέχθηκε και η Εισαγγελέας και ο Πρόεδρος του δικαστηρίου.

www.proininews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en