ΚΑΒΑΛΑ

Ίδρυση Γραφείου Εθελοντών απο τον Δήμο Καβάλας

Χθες, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου,το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη δημιουργία ενός Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Καβάλας, με στόχο τη διεύρυνση του αριθμού των δημοτών μας που προσφέρουν εθελοντική εργασία σε διάφορους τομείς και τον συντονισμό τους.
Μέλη του Δικτύου” όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Θόδωρος Μουριάδης”μπορούν να γίνουν όσοι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας το επιθυμούν, συμπληρώνοντας αίτηση συμμετοχής στο Δίκτυο Εθελοντών, στη φόρμα της ανοικτής πρόσκλησης που δημοσιεύει σήμερα ο Δήμος στην ιστοσελίδα του.
Μετά την ολοκλήρωση των ανακοινώσεων, ο Δήμαρχος Καβάλας, βράβευσε και τρεις εθελοντές του Δήμου απο διάφορους τομείς.
Οι εθελοντές που βραβεύτηκαν από τον Δήμο Καβάλας:
1) ΖΙΖΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
Η Ζιζή Ζαχαριάδου και η ομάδα της Art Attack άλλαξαν την εικόνα πολλών σχολείων της Καβάλας και των ΚΑΠΗ που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης.
2) ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
Ο Σταύρος Εμμανουηλίδης είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον χώρο του Εθελοντισμού, από το μακρινό 1972. Μέσα σ’ αυτά τα 50 χρόνια, καθάρισε παραλίες,θαλάσσιες και δασικές εκτάσεις, γειτονιές και δρόμους, ενώ έβαψε είτε με δικά του υλικά, είτε συμμετέχοντας σε δράσεις φορέων και συλλογών, πολλά πάρκα και αρκετές εγκαταστάσεις.
3) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΙΟΓΛΟΥ
Ο Γιάννης Κανίογλου με τα πινέλα του γέμισε με πολύχρωμα λουλούδια, πουλιά και χαμογελαστούς ήλιους, τους εσωτερικούς χώρους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Καβάλας, του Νηπιαγωγείου Κρυονερίου, του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού και μια γωνιά της οδού Πτολεμαίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version