ΔΡΑΜΑ

Έρευνα σε πιστοποιητικά νόσησης στο Νοσοκομείο Καβάλας – Πιέσεις για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στην Δράμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς η αρχή του νήματος, που άρχισε να ξετυλίγεται στον Παλαμά Καρδίτσας, οδηγεί σε τουλάχιστον άλλες δέκα περιοχές της χώρας.

Ακολουθώντας το μονοπάτι των ψηφιακών καταχωρήσεων της διοικητικής υπαλλήλου στον Παλαμά στο εθνικό σύστημα εμβολιασμών, προληπτικούς ελέγχους πραγματοποιεί σε τουλάχιστον δέκα περιοχές της χώρας η Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας, προκειμένου να εντοπιστούν οι 33 κάτοχοι πλαστών πιστοποιητικών (αριθμός που έχει ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα), αλλά και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά τους, καθώς εμπλέκονται και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί.

Δέκα πιστοποιητικά νόσησης εξετάζονται ήδη από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης προχωρά στη διαδικασία της επαλήθευσής τους, ώστε να μην τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Ισχυρός αντιεμβολιαστικός πυρήνας δρα και στη Δράμα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου, Όλγα Βασιλείου. Η τελευταία, μάλιστα, τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα άτομα που αντίκεινται στον εμβολιασμό, επιχειρούν να νοσήσουν, ώστε να αποφύγουν τη λήψη του εμβολίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version