ΚΑΒΑΛΑ

Έκπληκτοι οι επαγγελματίες εστίασης με την ένταξη της Π.Ε Καβάλας “στο κόκκινο”

Σε δηλώσεις στο enanews.gr προχώρησαν μετά την ανακοίνωση ότι η Π.Ε Καβάλας εντάσσεται και επίσημα “στο κόκκινο” τρεις επαγγελματίες καφέ-εστίασης.

Γιώργος Βαφείδης (Σωματείο Καφεζυθοπωλών) : Μείναμε έκπληκτοι με την συγκεκριμένη απόφαση. Μετά τα μέτρα που ισχύουν από τις 13 Σεπτεμβρίου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι επαγγελματίες της Καβάλα καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο.

 

Γιάννης Νεστορίδης (Σωματείο Εστίασης) : Από παντού μπορεί να κολλήσει κάποιος τον κορωνοϊο, ότι μας πουν το κάνουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πάλι βρισκόμαστε στο επίκεντρο.  Εάν κάποιος απαγορεύσει την μουσική στο κατάστημα μου που με αυτό δουλεύω πως θα δουλέψω ; Νομίζω είμαστε το “μαύρο πρόβατο”. Πάντα εμείς πρωταγωνιστούμε σε κάθε μέτρο. Ζητούμε άμεση παρέμβαση των βουλευτών και του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Μάκης Κωνσταντινίδης (Σωματείο Εστίασης) : Άσχημη εξέλιξη για την εστίαση, το φοβομασταν και δυστυχως εγινε πραγματικοτητα. Όσο δεν εμβολιαζόμαστε θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Η μουσική δεν ξέρω πως συμβάλλει στο να υπάρχει διασπορά. Εμείς δεν βάζουμε μουσική για να δημιουργήσουμε συνωστισμό. Το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής είναι υπερβολικό.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version