ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Έκλεβαν στην Κομοτηνή πετρέλαιο από φορτηγά δημόσιας χρήσης

Συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης από αστυνομικούς, τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, ένα αυτοκίνητο και τους τρεις δράστες, να αφαιρούν πετρέλαιο από φορτηγά δημόσιας χρήσης και επιχείρησαν να τους συλλάβουν.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, διέφυγαν αρχικά τη σύλληψη. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπιστούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών και πλησίον του χώρου στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 άδεια πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων το καθένα, 10 πλαστικά δοχεία 20 λίτρων, το καθένα, γεμάτα με πετρέλαιο, 1 σπειροειδής σωλήνας, διάφορα εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, προέκυψε ότι οι τρεις νεαροί, το ίδιο βράδυ αφαίρεσαν επίσης από άλλα δύο φορτηγά, συνολικά 200 λίτρα πετρέλαιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version