Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Άρχισε η λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπειών στο Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης

Η προσκόμιση παραπεμπτικού από γιατρό και η τακτοποίηση της συνδρομής για το 2014, είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα του τμήματος φυσικοθεραπειών, που άρχισε να λειτουργεί για τα μέλη των Κέντρων Ανοικτής Περίθαλψης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Παγγαίου στο Κ.Α.Π.Η. της Ελευθερούπολης. Πληροφορίες για την εγγραφή στο τμήμα παρέχονται στο τηλεφωνικό νούμερο: 2592022673.

Click to comment

Απάντηση

ΠΑΓΓΑΙΟ

Δήμος Παγγαίου: «Τα προβλήματα με το ρεύμα αναβάλλουν τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη!»

Λόγω δυσεπίλυτων προβλημάτων με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εντός της Ανακτορούπολης και των συνεχών διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος και πτώσεων τάσης στον οικισμό της Ν. Περάμου αποφασίζουμε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 μουσικής εκδήλωσης της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Νεότερη ημερομηνία θα καθοριστεί μετά την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων. Οι πολυπληθείς φίλοι που προχώρησαν σε αγορά εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα φυσικά σημεία προπώλησης, από τα οποία τα έχουν προμηθευτεί καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας more.com.

Η επιστροφή των χρημάτων έχει ξεκινήσει. Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για την ταλαιπωρία σας.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Kourtidis Group | Το «1ο Amphipolis Forum» στο Συνεδριακό Κέντρο Αμφίπολης

Το «1ο Amphipolis Forum» που διοργανώνεται από τον Δήμο Αμφίπολης και την Kourtidis Group, ξεκίνησε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, με την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, φορέων και επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στους εξωτερικούς χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Αμφίπολης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και των επιμελητηρίων Σερρών, Δράμας και Καβάλας.

Το φόρουμ περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες, με στόχο την ανάλυση ζητημάτων ανάπτυξης της παραλιακής περιοχής από τον Στρυμονικό κόλπο έως τη Θάσο, καθώς και των νομών Σερρών, Καβάλας και Δράμας. Οι θεματικές αυτές επικεντρώνονται σε τομείς όπως ο Τουρισμός, οι Επενδύσεις και οι Υποδομές, προσδιορίζοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι ο διευθυντής της αγγλικής έκδοσης της εφημερίδας «Καθημερινή», κ. Αθανάσιος Έλλις, και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Καμπουράκης.

Δέιτε Ζωντανά:

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αυτοκίνητο παραλίγο να κάνει “βουτιά” μέσα στο Λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας

Ένα Ι.Χ όχημα παραλίγο να πέσει μέσα στο Λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας χτες το απόγευμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λύθηκε το χειρόφρενο του οχήματος το οποίο οδηγούσε ένας Γερμανός υπήκοος με αποτέλεσμα το όχημα να κυλήσει και παραλίγο να πέσει μέσα στην θάλασσα.

Χρειάστηκε η συνδρομή των ατόμων της περιοχής, μεταξύ άλλων και του χειριστή του διασωστικού σκάφους Γιάννη Τουμανίδη έτσι ώστε να τραβήξουν το όχημα και να το επαναφέρουν ξανά στην θέση στάθμευσης που βρισκόταν.

Δείτε φωτογραφίες :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en