ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση λύση ζητά ο Δήμος Παγγαίου για το θέμα των δίμηνων απο τους Βουλευτές (video)

Την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης και των βουλευτών ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίο το οποίο συνεδριάζει εκτάκτως την προσεχή Δευτέρα αναφορικά με το θέμα των Διμήνων και των εργαζόμενων που απασχολούνται με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Όπως αναφέρει ο γραμματέας του Δήμου Παγγαίου το θέμα πρέπει να λήξει με τροπολογία του Αρμόδιου Υπουργείου ωστόσο μέχρι στιγμής έχει μπει στον “πάγο” από την κυβέρνηση. Σχετικά με το θέμα ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης ανέφερε τα εξής:

«Τώρα παρακαλούμε να εγκριθεί η τροπολογία, καθώς μόνο έτσι θα κλείσει το θέμα. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Σε όσους απευθυνθήκαμε μας διαβεβαίωσαν πως συμφωνούν με την τροπολογία. Δυστυχώς ανακύπτει η γνωστή κομματική αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Σκοπεύουμε να καλέσουμε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τους τέσσερις βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας ώστε να μας ξεκαθαρίσουν τι σκοπεύουν να πράξουν. Όλοι δηλώνουν πως δέχονται την τροπολογία, για την οποία έχω συναντήσει ως τώρα τρεις φορές τον πρόεδρο της ΝΔ. Η αγανάκτηση μας είναι μεγάλη. Οι τέσσερις βουλευτές πρέπει πραγματικά να μας βοηθήσουν».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version