Quantcast
Connect with us

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«Πλημμύρισε» από τουρίστες για Λήμνο το λιμάνι της Καβάλας (photos+video)

Πάνω από 1000 επισκέπτες μετέφερε στη Λήμνο το περασμένο Σάββατο το Νήσος Ρόδος και όπως λένε οι πληροφορίες, η επιβατική κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Τα video και φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το τι συνέβαινε το Σάββατο (30/7) στο λιμάνι της Καβάλας, τη στιγμή που οι εκατοντάδες τουρίστες ανέμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό τους τη Λήμνο.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι δεκάδες επιχειρήσεις από την ΛΗΜΝΟ προβάλλονται με spot μέσο του ΕΝΑ CHANNEL σε όλη την Αν. Μακεδονία, Θράκη , τον Νομό Σερρών και μέρος των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα η προβολή του νησιού στις πιο πάνω περιοχές να είναι πληρέστατη.

Το ΕΝΑ CHANNEL για μία ακόμα φορά έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει για την προβολή τουριστικών περιοχών όπως η Λήμνος, μέσα από τις εκπομπές του ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ με τον Διογένη Χαραλαμπίδη και ΠΥΞΙΔΑ με τον Θανάση Κολυβά.

Ειδικά η εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (μέσα από την οποία προβλήθηκε φέτος το νησί της Λήμνου με δύο ειδικά αφιερώματα) προβάλλεται σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από οκτώ (8) συνεργαζόμενους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.

Δείτε τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς που προβάλλεται το ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ του ΕΝΑ CHANNEL

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Δείτε τις φωτο και το video με τα Ελληνικά ώς επί το πλείστον αυτοκίνητα, που περιμέναν το περασμένο Σάββατο στο Λιμάνι της Καβάλας, για να επιβιβαστούν στο Νήσος Ρόδος με προορισμό κατά κύριο λόγο την Λήμνο …

Ουρές αυτοκινητων στην Καβάλα

Ουρές αυτοκινητων στην Καβάλα.j2 pg

Ουρές αυτοκινητων στην Καβάλα.j1 pg

 

Click to comment

Απάντηση

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Χειμερινές Διακοπές | Αιτήσεις για Voucher Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ

Οι κάτοχοι επιταγών (voucher) κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζεται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα και αυξημένες τιμές επιδότησης στους παρόχους. 

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ,  κατόπιν  απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.  

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα της Ρόδου, της Β. Εύβοιας και της Σάμου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Εκτός από την διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων ανέρχεται σε 25%, των πολυτέκνων σε 20%. Για  ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos 

Continue Reading

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αμμόλοφοι Καβάλας | To πρώτο μπάνιο για φέτος…με ”άρωμα” κορωνοϊού και χωρίς ξαπλώστρες

Δείτε τις φωτογραφίες 

Αυξημένη ηταν η κινηση στα beach bar των Αμμόλοφων , παρα το γεγονός οτι δεν υπηρχαν πουθενά ξαπλώστρες και αλκοόλ για τους πελάτες. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό αναμένουν το επομενο διαστημα ωστε να μπορέσουν να τοποθετήσουν τις ξαπλώστρες σύμφωνα με τα μετρα ασφάλειας της κυβέρνησης.

Continue Reading

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με ελάχιστο κόσμο οι παραλίες στο Παλιό Καβάλας

Ελάχιστη ηταν οι λουόμενοι στο Παληό Καβάλας και στην αλάνα της νεας Ηρακλειτσας, καθώς τα λιγοστά beach bar που άνοιξαν δεν παρείχαν στους πελάτες ξαπλώστρες και αλκοόλ. Ενω οι ιδιοκτήτες των παραθαλάσσιων μπαρ φρόντισαν να διατηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en