ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λήμνος | Ο σιτοβολώνας του Αιγαίου» | Brand Name αποκτά το νησί μας

«Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα τοπικά προϊόντα της Λήμνου αποκτούν Brand Name». Με τα λόγια αυτά άνοιξε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (21/2/2018) ο κ. Δημήτρης Σκάλκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διοίκησης Καινοτομίας στις Επιχειρήσεις Τροφίμων στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής της Λήμνου.

«Λήμνος: Ο σιτοβολώνας του Αιγαίου» με φόντο τη φωτογραφία του Χρήστου Καζόλη, αυτό είναι το σχέδιο πάνω στο οποίο θα πρέπει να εργαστούν οι φορείς και οι κάτοικοι του νησιού προκειμένου σιγά σιγά να χτιστεί και να εδραιωθεί το Brand του νησιού…

Στη συνέντευξη συμμετείχαν επίσης ο κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λέσβου – Λήμνου και ο Μάκης Ψάρρας πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, οι οποίοι από τη μεριά τους υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή και δήλωσαν πρόθυμοι να κάνουν ότι είναι δυνατό προκειμένου το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.

Παρόντες και εκπρόσωποι των εταιρειών «Ποριάζης» και «Σαλαμουσάς» παρουσιάζοντας τα νέα τους προϊόντα και φυσικά από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο «χρυσός της Λήμνου, το μέλι του συνεταιρισμού μελισσοκόμων του νησιού.

limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version