ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλλησαν» Ατρόμητος και Καλλονή

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Καλλονή στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι δύο ομάδες δεν σκόραραν και πήραν από έναν βαθμό.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 20′ το πλασέ του Ναπολεόνι πέρασε άουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Χογκ, μπλόκαρε την κεφαλιά του Ναπολεόνι.

Η Καλλονή από την πλευρά της απάντησε στο 26’ με τον Μίνγκα, το οποίο σταμάτησε ο Γκορμπούνοφ, ενώ στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έβγαλε και το εξ επαφής σουτ του Καλτσά. Στο 39’ο Φυτανίδης με κεφαλιά δεν εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Χογκ, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μίνγκα που σούταρε άουτ.

Στο 56’ σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Μετά την ασταθή επέμβαση του Χογκ, ο Ναπολεόνι σκόραρε με πλασέ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ήταν οριακή και από το ριπλέι δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει ή σωστά ακυρώθηκε.

Ο Ατρόμητος αύξησε την πίεση του και έχασε ευκαιρίες με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 65’ και πλασέ του Μπρίτο στο 67’. Στο 71′ ο Σα Πίντο έριξε στο παιχνίδι τον Κατσουράνη, αλλά στο ντεμπούτο του ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Ατρόμητο να φτάσει στη νίκη.

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Κιβρακίδης – Χωριανόπουλος, Ντελγκάδο, Χογκ

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83′ Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος (71′ Κατσουράνης), Ουμπιδες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71′ Καραμάνος).

Καλλονή (Ματζουράκης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χωριανόπουλος (77′ Μανούσος), Κεϊτά, Μίνγκας (87′ Καμαρά), Μπαρέρα, Ντελγκάδο (90′ Γιώργου).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version