LIFESTYLE

«Είμαι ένα δυνατό brand name που δεν μπορείς να το αγνοήσεις»

Για το νέο του ξεκίνημα μετά την περιπέτειά του με την Δικαιοσύνη μίλησε σε συνέντευξή του ο Λάκης Γαβαλάς.

“Πρέπει να μαζέψω δυνάμεις. Με περιμένει πολλή δουλειά. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω ανοίξει ένα κλαμπ. Αντί να κάνω τα πάρτι μου παραδοσιακά όπως τα έκανα στο σπίτι μου, τώρα θα τα κάνω στο κλαμπ. Λέγεται “L” Arc» και λειτουργεί καθημερινά, εκτός από Κυριακή και Δευτέρα, από τις 10 το βράδυ. Έχει την έννοια του privè, χωρίς φυσικά να είναι privè. Θέλω απλό κόσμο. Δεν με ενδιαφέρουν οι χλιδές – ειδικά τώρα που η Ελλάδα περνάει αυτό που περνάει. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω έναν χώρο για νωρίς το βράδυ. Όσο για τα πάρτι, θα έχουν πάντα συγκεκριμένο concept. Για το πρώτο είχα φέρει έναν μουσικό που παίζει φλάουτο και έναν που παίζει σαξόφωνο. Έτσι, αντλώντας έμπνευση από το φλάουτο και το σαξόφωνο, των οποίων η φόρμα θυμίζει την πίπα του τσιγάρου και την πίπα του καπνού αντίστοιχα, έδωσα τον τίτλο “Πίπες και τσιμπούκια». Φυσικά, όσοι από τους θαμώνες ήθελαν μπορούσαν να κρατάνε και πίπες τσιγάρου ή καπνού για περισσότερο fun», δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα».

“Θυμάμαι πήγαινα σε πάρτι και πάντα ξεσήκωνα τον κόσμο να χορέψει. Τώρα θα το κάνω στον δικό μου χώρο. Παράλληλα, έχω ανακαινίσει και το κατάστημά μου στη Βουκουρεστίου και ήδη ξεκινήσαμε με ρούχα και αξεσουάρ .LAK. Θα αρχίσουμε του χρόνου να πουλάμε και χονδρική, μόλις μαζέψουμε λίγα λεφτά, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν οικονομικά είμαι κατεστραμμένος! Καμιά φορά αναρωτιέμαι κι εγώ πού τη βρίσκω τόση αντοχή και αισιοδοξία. Έχω όμως ένα background και μια προίκα 32 ετών και όλα αυτά δεν γίνεται να πάνε χαμένα. Καμιά φορά αναπολώ τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος, αλλά βρίσκω διάφορα ενδιαφέροντα για να ζω το παρόν», είπε, μεταξύ άλλων.

Όσο για το πώς κατάφερε να χρηματοδοτήσει αυτό το νέο ξεκίνημα, απάντησε: “Ευτυχώς βοήθησαν και κάποιοι φίλοι. Προχωράμε σιγά-σιγά, πουλάμε προϊόντα και πληρώνουμε υποχρεώσεις – πουλάμε και πληρώνουμε. Βεβαίως, αυτοί οι φίλοι δεν είναι αυτοί που περίμενα. (….) Είμαι ένα δυνατό brand name το οποίο δεν μπορείς να το αγνοήσεις στην αγορά. Έτσι, οι καινούριοι φίλοι είναι άτομα μέσα από τη δουλειά».

 

Πηγή: arouraios.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version