Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Άδειασε» την Κωνσταντοπούλου ο Νίκος Βούτσης

Πλήρης στήριξη στον Γ. Πανούση από τον υπουργό Εσωτερικών
«Είναι από κάθε άποψη άκαιρο και δεν βοηθάει καθόλου τη συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης να διατυπώνονται προσωπικές αιχμές απέναντι σε συλλογικά εφαρμοζόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, και μάλιστα στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της Αστυνομίας, όπου η πολιτική του εκδημοκρατισμού και η διαμόρφωση μιας νέας σχέσης με τους πολίτες αποτελούν υποχρέωση και στοίχημα της κυβέρνησής μας.

Ο Γ. Πανούσης υπηρετεί αυτή την πολιτική με όλες του τις δυνάμεις», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης .

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ευρωεκλογές 2024- Η μάχη του σταυρού: Ποιοι προηγούνται

Απο την ΝΔ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από τουςΓιώργο Αυτιά, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Φρέντη Μπελέρη. Στην τέταρτη μάχη θα δοθεί μάχη μεταξύ του Μανώλη Κεφαλογιάννη και της Ελίζας Βόζεμπεργκ καθώς τους χωρίζουν 30 σταυροί. Στην 6η θέση βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και στην 7η ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Αρβανίτης εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά περίπου 500 σταυρών από τον Νίκο Φαραντούρη. Ακολουθεί ο Νίκος Παππάς και η Ελενα Κουντουρά.

Η τριάδα για το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από τους Νίκο Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη και Σάκη Αρναούτογλου.

Οι δύο εκλόγιμες θέσεις του ΚΚΕ πάνε προς ώρας στους νυν ευρωβουλευτές Λευτέρη Αλαβάνο και Κώστα Παπαδάκη

Η έδρα της Νίκης πηγαίνει στον Νίκο Αναδιώτη, της Πλεύσης Ελευθερίας στην Μαρία Ζαχαριά και της Φωνής Λογικής στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρωτιά (ξανά) του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ σε Ξάνθη και Ροδόπη

Οι εκλογικές περιφέρειες του νομού Αττικής «κλείδωσαν» τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση, καθώς η Κουμουνδούρου έλαβε ασφαλές προβάδισμα στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, έναντι της περιφέρειας. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚ πάει για πρωτιά στο Ηράκλειο και το Λασίθι. Τα πρώτα αποτελέσματα τις κάλπης δείχνουν στη Ροδόπη και την Ξάνθη το μειονοτικό κόμμα Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας να λαμβάνει έως και 40% και 28,5%, αντίστοιχα, με την ενσωμάτωση να πλησιάζει στο 30%. Στην Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η Ελληνική Λύση βρίσκεται στη δεύτερη θέση: αυτό συμβαίνει στη Β’ Θεσσαλονίκης, τη Δράμα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, την Πέλλα ενώ την τρίτη θέση, βρίσκεται στην Α’ Θεσσαλονίκης και την Καβάλα. Στην Καβάλα μάλιστα, είναι πίσω από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη 2η θέση.  Σε κανένα νομό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαμβάνει την πρώτη θέση (με την ενσωμάτωση στο 55%).

Σημειώνεται ότι το ΚΙΕΦ είχε πάρει την πρώτη θέση σε Ξάνθη και Ροδόπη και το 2019, αλλά όλα δείχνουν ότι τώρα ενισχύει τα ποσοστά του. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωκάλπη του 2019 είχε κόψει πρώτος το νήμα σε Χανιά, Ηράκλειο. Β’ Πειραιώς, Άρτα και Αχαϊα. Ειδικά στην Κρήτη πάντως, στους 3 από τους τέσσερις νομούς ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τώρα στην 3η θέση, ενώ δεύτερος φαίνεται να τερματίζει στα Χανιά.

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ευρωεκλογές 2024: Ο χάρτης αυτή την ώρα | Όλη η Ελλάδα είναι μπλε

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en