Connect with us

ΘΑΣΟΣ

Συντήρηση του οδοστρώματος σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου της Θάσου

Δημοσιεύτηκε

στις

Αρχίζουν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε επιλεγμένες θέσεις του οδικού δικτύου της Θάσου. Λόγω των εργασιών, θα ισχύσουν προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας των οχημάτων, που επιβάλλονται για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στο οδικό δίκτυο και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν έως και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στα ακόλουθα τμήματα: στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στην περιοχή Ραχωνίου, στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στη θέση Κοίνυρα και στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στη θέση Παράδεισος.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά θα διεξάγεται μέσω της ελεύθερης λωρίδας στην οποία δεν πραγματοποιούνται εργασίες, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις των σημαιοφόρων. Οι εργασίες δεν θα γίνονται στη διάρκεια της νύχτας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΘΑΣΟΣ

Πόλεμος ανακοινώσεων για μια ανάρτηση του Γενικού Λυκείου Λιμένα Θάσου

Δημοσιεύτηκε

στις

Η φράση των μαθητών του Γενικού Λυκείου Λιμένα Θάσου σε ανάρτηση τους στο FaceBook για το Μακεδονικό «αν η φιλοπατρία είναι φασισμός, τότε αποδεχόμαστε τον όρο» προκάλεσε ανοιχτή κόντρα με πολιτική χροιά ανάμεσα στην πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Καβάλας και την διεύθυνση του Λυκείου του Λιμένα της Θάσου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Άνοιξε η πλατφόρμα του μεταφορικού ισοδυνασμού στη Θάσο

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου για όλα τα νησιά της χώρας ανάμεσα τους και η Θάσος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το 2019 είναι η χρονιά της καθολικής εφαρμογής του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε όλη τη Νησιωτική Ελλάδα. Το μέτρο αυτό, που πιλοτικά λειτούργησε από 1/7/2018 σε 49 νησιά, επιδότησε 61.500 κατοίκους νησιών για να πραγματοποιήσουν περισσότερα από 60.000 ακτοπλοϊκά ταξίδια, αλλά και 3.100 νησιωτικές επιχειρήσεις για να μεταφέρουν προϊόντα και πρώτες ύλες, από και προς τα νησιά, επεκτείνεται και αγκαλιάζει όλα τα νησιά της χώρας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Χιονισμένο τοπίο από Ποταμιά Θάσου

Δημοσιεύτηκε

στις

Συμβαίνει Τώρα.

Τηλεθεάτρια μας στέλνει τις παρακάτω εικόνες και βίντεο από Ποταμιά Θάσου. Απολαύστε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υποψήφιος δήμαρχος στη Θάσο με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας βρισκόταν στην πόλη μας από την προηγούμενη Παρασκευή, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου ήταν τις περισσότερες από τις ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας. Οι βουλευτές παρακολούθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο το 1ο επιστημονικό συνέδριο για τον καπνό. Στο περιθώριο της διοργάνωσης, την Παρασκευή συναντήθηκαν με την υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Το συνέδριο αναμένονταν να παρακολουθήσει το απόγευμα του Σαββάτου και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν το θέμα των δρομολογίων του υδροπτέρυγου. Το ζήτημα έως και την Παρασκευή δεν είχε λυθεί ωστόσο σημειώνεται κινητικότητα εκ μέρους της εταιρείας.

Αναφορικά με τις προεκλογικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας η κεντρική επιτροπή του κόμματος που θα λάβει τις αποφάσεις, καθοριστικές για τις στηρίξεις που θα προσφερθούν σε υποψήφιους δημάρχους, θα συνεδριάσει στις αρχές του έτους.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το Βασίλη Ξουλόγη στο δήμο Παγγαίου, ενώ είναι σχεδόν σίγουρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του δημάρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου. Τέλος, για το ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Θάσου, η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας φαίνεται να κάνει αποδεκτή την απόφαση των μελών της στο νησί που σε συνέλευσή τους το Σάββατο αποφάσισαν να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θάσου ο καθηγητής Δημήτρης Θεοδωρίδης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: