Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη | Ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες

Ταλαιπωρία περιμένει την Τετάρτη χιλιάδες Θεσσαλονικείς αφού οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρούν σε επίσχεση εργασίας και τραβούν “χειρόφρενο” σε όλα τα οχήματα.  

 Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στις 05:00 μέχρι και την λήξη του ωραρίου, ενώ δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσουν ούτε οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως γίνεται στην περιπτώσεις των απεργιών.

Όπως αναφέρει στο ka-business.gr ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης “οι εργαζόμενοι προχωρούν σε αυτή την κινητοποίηση καθώς παραμένουν απλήρωτοι για τον μήνα Αύγουστο, ενώ ο Σεπτέμβρης κοντεύει να τελειώσει και δεν ξέρουμε επίσης εάν θα πληρωθούμε”.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν με σχετική επιστολή και τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Χρήστο Στεφανίδη ο οποίος πρότεινε να τους δοθεί έναντι. Σε δηλώσεις του ο κ. Στεφανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΟΑΣΘ αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων γιατί δεν έχει λάβει την τακτική επιχορήγηση από το δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτική εταιρία η οποία ωστόσο επιδοτείται από το κράτος προκειμένου να παραμένει το εισιτήριο σε χαμηλές τιμές.

Σημειώνεται επίσης ότι από τις αρχές τις εβδομάδας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων εργαζόμενοι και διοίκηση επικοινώνησαν με τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών προκειμένου αυτά να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η λύση τελικά δεν δόθηκε κι έτσι οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν τις ερχόμενες ημέρες.

ka-business.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θέματα λειψυδρίας απασχολούν τους αγρότες στην Π.Ε Καβάλας

Δεν είναι μόνο οι χαλαζοπτώσεις και οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες στον Νομό Καβάλας, αλλά οι αγρότες καλούνται συνεχώς να αντιμετωπίζουν ζημιοφόρα προβήματα.

Είτε στον Δήμο Παγγαίου με το φράγμα του Μαρμαρά, είτε στον Δήμο Νέστου με την χαμηλή στάθμη του ποταμού, οι αγρότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en