Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

“Χτύπησε” το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά στη ΑΜΘ (video)

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων του νομού Καβάλας, και σε όλες τις σχολικές μονάδες τελέστηκε κανονικά ο προβλεπόμενος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στο 4ο Γυμνάσιο Καβάλας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και στο 5ο Λύκειο Καβάλας και, αφού ευχήθηκε “καλή χρονιά” στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, έστειλε το δικό της μήνυμα “να παραμείνουν ανοιχτά τα μυαλά των μαθητών, διότι μόνο έτσι θα προκόψουν”.

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ανοιχτή συναυλία για την διάσωση της στέγης

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση της Στέγης, σας προσκαλούν σε μια Ανοιχτή Συναυλία ενημέρωσης, ενεργοποίησης και συμπαράστασης προς τον Σύνδεσμο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθείτε για την προσπάθεια διατήρησης της ιστορικής έδρας του Συνδέσμου και να εκφράσετε τη συμπαράστασή σας προς τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία για περισσότερα από 65 χρόνια.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι Pasta Tomato, ΕΠ και πολλοί άλλοι μουσικοί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών καθώς και διάθεσης οικονομικής ενίσχυσης για τη δημιουργία ειδικού ταμείου υπέρ των νομικών ενεργειών που θα απαιτηθούν για την υπεράσπιση της παραμονής του Συνδέσμου στην ιστορική έδρα του.

Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του Συνδέσμου στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ IBAN: GR6701605660000000085200453 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Σύλληψη αλλοδαπού με κλεμμένο φορτηγό από τη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη την Τρίτη 7-5-2024 το πρωί σε περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή την 14-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 19-9-2023 στην ίδια Υπηρεσία.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και το ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

evros24.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καιρός: Πού αναμένονται σήμερα καταιγίδες

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται σήμερα, Τετάρτη.

Επιπλέον, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 28 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τούς 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη δυτική Μακεδονία.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Aραιές νεφώσεις πιο πυκνές στο Ιόνιο και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και πρόσκαιρα το βράδυ και στο Ιόνιο και στη νότια Πελοπόννησο.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 και τοπικά έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και από το βράδυ στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, που από το μεσημέρι θα σταφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι, οι οποίες από το βράδυ στα νότια κατά τόπους θα πυκνώσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 και τοπικά έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν.Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-05-2024

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στην Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες, από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Κρήτη και το Βόρειο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα γίνουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια και μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 11-05-2024

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά εκτός της Θράκης. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-05-2024

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

kathimerini.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en