Quantcast
Connect with us

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Υγειονομική «βόμβα» το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» | Ανακοινώθηκαν 119 κρούσματα

Σε υγειονομική βόμβα εξελίσσεται το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται αγκυροβολημένο αρόδου στον Πειραιά, καθώς ανακοινώθηκαν 119 κρούσματα κορωνοϊού στους επιβαίνοντες.

Οπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στου 380 επιβαίνοντες τους και από αυτά τα τεστ τα 119 βγήκαν θετικά, ενώ τα 259 αρνητικά. Δύο από τα δείγματα ήταν ακατάλληλα και να επανεξεταστούν.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι το πλοίο αναμένεται να ελλιμενιστεί τις επόμενες ώρες ενώ όσοι είναι θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο πλοίο σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Όλοι οι επιβαίνοντες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι χωρίς συμπτώματα, είπε ο κ. Χαρδαλιάς και τόνισε ότι θα ενημερωθούν αύριο οι οικογένειες των επιβατών.

Πηγή: iefimerida.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων από αεροδρόμια και τελωνεία έσπασε το φετινό Πάσχα στην Ελλάδα

Κάθε ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων από το εξωτερικό έσπασε το φετινό Πάσχα στην Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την κίνηση στο “Ελ. Βενιζέλος” αλλά και από τα τελωνεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία ρεκόρ έσπασε στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Χιλιάδες Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Σέρβοι επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα με αποτέλεσμα σήμερα, ημέρα ολοκλήρωσης των διακοπών τους, από το πρωί να σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων στο τελωνείο του Προμαχώνα. Από το πρωί, αρκετές φορές στον σταθμό διοδίων της περιοχής, κατά χρονικά διαστήματα, ήταν ελεύθερη η διέλευση για να διευκολυνθούν οι Βαλκάνιοι τουρίστες.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΡΤ περισσότεροι από 10.000 Ρουμάνοι πέρασαν τον Προμαχώνα με προορισμό τη Θάσο ενώ πολλοί Βούλγαροι διατηρούν εξοχικές κατοικίες σε Χαλκιδική, Στρυμονικό κόλπο και στο Νομό Καβάλας.

Η κίνηση στον Προμαχώνα ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών ενώ όλα δείχνουν ότι ανάλογη θα είναι κίνηση στον συνοριακό σταθμό όλο το καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές το φετινό Πάσχα όσον αφορά τα τουριστικά έσοδα από το εξωτερικό ήταν το καλύτερο των τελευταίων 7 ετών.

fimotro.gr

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Χαλάζι προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες στο Παγγαίο – Μεγάλη η ζημιά στο βερίκοκο

Έντονη κακοκαιρία με χαλάζι έπληξε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής περιοχές του Δήμου Παγγαίου προκαλώντας πολλές ζημιές σε καλλιέργειες.

Πιο συγκεκριμένα η καταστροφή κυρίως στα βερίκοκα είναι πολύ μεγάλη ενώ σημαντικές είναι και οι καταστροφές σε αμπελώνες.

Δείτε φωτογραφίες :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Σύλληψη αλλοδαπού με κλεμμένο φορτηγό από τη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη την Τρίτη 7-5-2024 το πρωί σε περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή την 14-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 19-9-2023 στην ίδια Υπηρεσία.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και το ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

evros24.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en