Το ENA CHANNEL στην Λήμνο | Νέες επενδύσεις στον τουρισμό ανακοινώνει ο Δ. Μαρινάκης
Το νησί της Λήμνου έχει καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο να αποδείξει ότι ένα ακριτικό νησί όταν θέσει τους στόχους και το όραμα του μπορεί να καταφέρει τα πάντα.
Έτσι τα τελευταία 7 χρόνια κατάφερε να θεωρηθεί ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Βορείου Αιγαίου.
Αυτό ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας από τους αρμόδιους φορείς τονίζει ο Δήμαρχος της Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης ζωντανά από την Μύρινα στο ENA LIVE NEWS.


O κ. Δήμαρχος αναφέρεται φυσικά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου με τις απευθείας εσωτερικές πτήσεις αλλά και τον εσωτερικό τουρισμό της Βορείου Ελλάδος.
Ο κ.Μαρινάκης σχολίασε φυσικά και για την τρέχουσα επικαιρότητα που αφορά τα νέα δεδομένα στον τουρισμό και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν από την Δευτέρα 5 Ιουλίου όπου οι μετακινήσεις στα νησιά για τους εμβολιασμένους θα γίνονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας κ. Χαρδαλιάς από τη Δευτέρα, για τις μετακινήσεις προς νησιά θα απαιτούνται για τους ενήλικες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, αρνητικό αποτέλεσμα τεστ PCR τις τελευταίες 72 ώρες ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ωστόσο ότι πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να προστατευτεί συνολικά η νησιωτική Ελλάδα και να δοθεί η βαρύτητα που πρέπει στην ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό στα Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία της νησιωτικής Ελλάδας.
Μεταξύ άλλων ωστόσο ο κ. Δήμαρχος ανακοινώνει μέσα από το ENA LIVE NEWS ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να υπάρξουν και νέες επενδύσεις για το νησί της Λήμνου που αφορούν τον τουρισμό. Το επόμενο διάστημα πρόκειται λοιπόν να επενδυθούν κεφάλαια που αφορούν νέα τουριστικά καταλύματα, όπου αυτό αποδεικνύει ότι πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη επιχειρηματιών για την ανοδική τουριστική πορεία της Λήμνου.
