“Τηλεμαχία” των τριών Υποψηφίων Προέδρων του Επιμελητηρίου Καβάλας (video)

Ηταν μία «Τηλεμαχία» που τα είχε όλα, ένταση, χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, με τους υποψηφίους προέδρους του επιμελητηρίου Καβάλας, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Στην εκπομπή Εξελίξεις και τον Γιάννη Χατζηεμμανούλη οι Μάκρος Δέμπας: υποψήφιος πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία».

Παύλος Ζησίμου: υποψήφιος πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

Κίμων Παπαδόπουλος: υποψήφιος πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα» μίλησαν επί της ουσίας σε έναν ανοιχτό διάλογο που οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χωρίς περιορισμούς τις απόψεις των επικεφαλής για την επόμενη μέρα του επιμελητηρίου.

Η συζήτηση δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα σκληρό μπραντεφέρ μεταξύ Μάρκου Δέμπα και Παύλου Ζησίμου οι οποίοι μίλησαν σε υψηλούς τόνους για το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο συντονιστής της «Τηλεμαχίας» Γιάννης Χατζηεμμανουήλ έθεσε τα κυριότερα θέματα για το αύριο του επιμελητηρίου Καβάλας, γεγονός που καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες τηλεθεατές αλλά και το επιτελείο των τριών υποψηφίων.