ΤΕΙ ΑΜΘ| Τις πτυχιακές τους εργασίες παρουσιάζουν το απόγευμα της Πέμπτης οι τελειόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορική

Τις πτυχιακές τους εργασίες παρουσιάζουν το απόγευμα της 18ης Δεκεμβρίου 2014 οι τελειόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής. 

Η έκθεση σε κοινή θέα των πτυχιακών του Τμήματος  έχει γίνει με τα χρόνια πλέον θεσμός και αν αναλογιστεί κανείς και το τεράστιο ενδαφέρον που μπορούν να έχουν οι πτυχιακές αυτές για τους επισκέπτες, ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής, που σκέφτονται να ασχοληθούν μελλοντικά με την ρομποτική, τους αυτοματισμούς και τον προγραμματισμό, η για όσους δεν έχουν βρει ακόμη το αντικείμενο σπουδών τους, τότε μια επίσκεψη στο ΤΕΙ το απόγευμα της Πέμπτης 18ης Δεκεμβρίου μπορεί να αποτελέσει για πολλούς από αυτούς πραγματική  επένδυση στο μέλλον. 

Παρόν θα είναι, όπως πάντα, και ο καθηγητής της ΙΒΜ Γερμανίας κος Νικολαρόπουλος, ο οποίος επιβλέπει παραδοσιακά τις πτυχιακές των αποφοίτων του ΤΕΙ ΑΜΘ, όπως επίσης και άλλοι καθηγητές του Τμήματος, σε περίπτωση που οι επισκέπτες έχουν ερωτήσεις. 

Η φετινή παρουσίαση των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθεί, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το απόγεμα της 18ης Δεκεμβρίου από τις 17.00 και μετά στον χώρο μπροστά από τις γραμματείες (επίπεδο κεντρικού κυλικείου).

unnamed (34)

Tο βεραβευμένο όχημα αναζήτησης και υποστήριξης επιζησάντων σε σεισμόπληκτες περιοχές RΟΧΑΝΕ που παρουσιάστηκε ως πτυχιακή από φοιτητές του Τμήματος παλαιότερων ετών