Συνεχίζει να αποτελεί είδηση το αυτονόητο στο Δήμο Ξάνθης
Μια σειρά από δελτία τύπου του Δήμου, υπενθυμίζουν στο κόσμο το αυτονόητο, τις αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου Ξάνθης και αυτό να αποτελεί είδηση:
«Ξεκίνησε από σήμερα πρόγραμμα διαγράμμισης όλων των διαβάσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, όλων των βαθμίδων. Η αρχή έγινε από τα σχολεία που βρίσκονται στις οδούς Περικλέους, Ανδρέου Δημητρίου και Αδριανουπόλεως.
Η βαφή που χρησιμοποιείται, είναι η ενδεδειγμένη η οποία έχει την δυνατότητα να είναι ορατή κατά τις νυχτερινές ώρες.
Με την ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων στις διαβάσεις των σχολικών μονάδων, θα ακολουθήσει η συντήρηση των διαβάσεων σε όλο το Δήμο.
Βασική επιδίωξη είναι η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση όλων των μαθητών από τα σχολεία, αλλά και η ασφάλεια όλων των πεζών.»
xanthipress