Συνάντηση τοπικών φορέων για το θέμα της ΒΦΛ | Αισιοδοξούν οι βουλευτές
Σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι τοπικοί άρχοντες, καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομενων της ΒΦΛ σε συνέχεια του χθεσινού δσημοτικού συμβουλίου. Ωστόσο οι τοπικοί βουλευτές φάνηκαν αισιιόδοσξοι για το μέλλον της βιομηχανίας.
Στην συνάντηση έδωσαν το παρόν -μεταξύ άλλων- οι βουλευτές Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης και Ντίνος Κλειτσιώτης, ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς και Θόδωρος Μαρκόπουλος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων όπως η ΝΔ και το ΚΚΕ.
Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να προταθούν τρόποι κινητοποίησης προκειμένου να βγει η ΒΦΛ από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό. Τελικά αυτό που αποφασίστηκε ήταν να συναντηθούν οι τοπικοί φορείς και οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ με τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα εντός της εβδομάδας για να μεταφέρουν τα παράπονά τους και την αγωνία τους για το μέλλον της βιομηχανίας. Ενω αν δεν προκύψει κάτι ουσιασαστικό τότε δεν αποκλείεται να υπάρχουν κινητοποιήσεις, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Τσιμενίδης.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-1_xqjNT4HM[/youtube]