Συγκινεί ο πατέρας του 6χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία στο ΑΧΕΠΑ
«Σας ευχαριστώ που σώσατε το παιδί μου»
Με αυτή τη φράση ευχαριστεί τους γιατρούς που κράτησαν το παιδί του στη ζωή αλλά και τους αστυνομικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν ο πατέρας που χρειάστηκε να μεταφέρει άμεσα τον 6χρονο γιο του στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, καθώς έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.
Όπως αναφέρει ο κύριος Παναγιώτης, ο εξάχρονος Νικόλας μέχρι εχθές έδειχνε ένα υγιέστατο παιδί που διαρκώς έτρεχε, έπαιζε, έκανε δραστηριότητες και τίποτα δεν προμήνυε την περιπέτεια που θα περνούσε η οικογένεια. Από τη μία στιγμή στην άλλη το εξάχρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κάποια στιγμή έπεσε σε καταστολή, με την αγωνία των γονιών του να «χτυπάει κόκκινο», ωστόσο πλέον είναι αισιόδοξοι και ελπίζουν για το καλύτερο.
«Είμαστε πολύ τυχεροί που ήταν εκεί ο γιατρός Σταύρος Μπαλογιάννης, που είναι διευθυντής της Α’ Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και η ομάδα του, καθώς μας ενημέρωσαν ότι η περίπτωση του παιδιού μας είναι πολύ σπάνια και δεν θα μπορούσαν να αναλάβουν οι νέοι γιατροί ένα τέτοιο περιστατικό. Το παιδί είχε άγιο. Το πρώτο βήμα έγινε και είναι στη ζωή, μόλις ξυπνήσει ενδέχεται να του έχει μείνει κάποιο πρόβλημα, όμως θα το αντιμετωπίσουμε και θα το ξεπεράσουμε», τονίζει.
Πηγη: ethnos.gr