Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στο Α.Τ. Εξαρχείων τρεις δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» μετά τη μήνυση του Πάνου Καμμένου (Video)

Οι τρεις δημοσιογράφοι ανέμεναν στις οικίες τους την αστυνομία, άνδρες της οποίας είχαν μεταβεί το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας (που είναι κλειστά σήμερα) αναζητώντας τους, όπως και άλλους τέσσερις δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δημοσιογράφοι εμφανίσθηκαν στη ΓΑΔΑ, ύστερα από πολύωρη αναμονή στα σπίτια τους, οι διευθύνσεις των οποίων είναι γνωστές. Διαπιστώνοντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση μετέβησαν στη Γενική Διεύθυνση προτού παρέλθει το αυτόφωρο και «παραδόθηκαν», προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ωστόσο, στην Ασφάλεια τους παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου εκεί κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια αλλά και συνολικά στον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου αγγίζουν τα 1,6 δισ. ευρώ.

«Πήραν από την Ευρώπη 1,6 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες και έχουν δημιουργήσει τη… Μόρια» δήλωσε προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης προσθέτοντας ότι «αντί να αναζητείται τι έχει γίνει και η Δικαιοσύνη να ερευνά τις καταγγελίες για απ ευθείας αναθέσεις και που πήγαν τα χρήματα, μηνύονται δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα και αναζητούνται για συλληφθούν».

Επίσκεψη του Β. Κικίλια στους δημοσιογράφους

Τους δημοσιογράφους της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” που βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και την Κυριακή (23.09.2018) θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά τη μήνυμα του Πάνου Καμμένου, επισκέφτηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22.09.2018) ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί.

ΠΗΓΗ: LIBERAL

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα στην Θάσο για την νέα σεζόν που πλησιάζει

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι στο νησί της Θάσου για το άνοιγμα της νέας τουριστικής περιόδου ενώ όπως δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ήδη η κατάσταση δείχνει για μεγάλη τουριστική κίνηση φέρνοντας κλίμα αισιοδοξίας.

Από την άλλη πλευρά πολλά ήταν τα προβλήματα τόσο με την λειψυδρία όσο και με βλάβες στο δίκτυο του νησιού με τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ Θάσου να δηλώνει πως η υπηρεσία έχει αποκαταστήσει τα περισσότερα προβλήματα και ετοιμάζεται να ενισχύσει το νησί με τον καλύτερο τρόπο τουλάχιστον για την περίοδο του καλοκαιριού όπου η προσέλευση και η παρουσία κόσμου είναι μεγάλη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου μιλά για την βία εντός και εκτός Κοινοβουλίου

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το δυστυχές συμβάν με την χειραγώγηση που ασκήθηκε στην Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καβάλας κ. Αγγελική Δεληκάρη.

Θέση παίρνει και εκφράζει την άποψη του, ο καθηγητής Συνταγματικού Σικαίου κ. Άλκης Δερβιτσιώτης, καταδικάζοντας τα συμβάντα.

Ωστόσο ο ίδιος τονίζει, πως επειδή πολλές φορές έχουν υπάρξει στοιχεία βίας και εντός και εκτός του Κοινοβούλιου οι πολίτες θα πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα στην ψήφο τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απεργία την Πρωτομαγιά στα μέσα σταθερής τροχιάς | Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μάϊου αποφάσισε ομόφωνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εργατικής Πρωτομαγιάς, αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς εργάτες του ΣΙΚΑΓΟΥ που διεκδίκησαν εργατικά δικαιώματα θυσιάζοντας τη ζωή τους για τη βελτίωση της ζωής των επόμενων γενεών, διαχρονικά, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει εργαζόμενους και συνταξιούχους αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή κρίση διαβίωσης, να παλεύουν για μια αξιοπρεπή ζωή, να παλεύουν για τα αυτονόητα καθώς θίγονται κατακτήσεις χρόνων, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Γι’ αυτό όλοι μας καλούμαστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την πάλη μας για αξιοπρέπεια, ισότητα, για μια ζωή χωρίς εργασιακή ανασφάλεια, χωρίς ακρίβεια, με σεβασμό στην υγεία, στην παιδεία, στα κοινωνικο-ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στο εισόδημά μας, στις κατακτήσεις μας.

Να σταματήσει πια η φτωχοποίηση των εργαζομένων.

Ως εργαζόμενοι θ’ αγωνιστούμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ενάντια στις εφαρμοζόμενες επιδοματικές πολιτικές.

Τα αιτήματα

  • Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σταθερή εργασία.
  • Επαναφορά των ελεύθερων διαπραγματεύσεων των Συλλογικών μας Συμβάσεων Εργασίας.
  • Αυξήσεις στους μισθούς για την αντιμετώπιση της κρίσης και του κόστους ζωής.
  • Επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα.
  • Αναβάθμιση του τροχαίου υλικού.
  • Πλήρη αποκατάσταση των υποδομών – εγκαταστάσεων που επλήγησαν από τις θεομηνίες (π.χ. Εργοστάσιο Βόλου κ.λ.π.).
  • Καλύτερες συνθήκες εργασίας παντού.
  • Πλήρης διαλεύκανση και απόδοση δικαιοσύνης για το τραγικό δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς και όλοι οι Σιδηροδρομικοί, δε θα πάψουν να απαιτούν και να ζητούν Δημόσιο, Ασφαλή, Ποιοτικό Σιδηρόδρομο για εργαζόμενους και επιβάτες.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη γενική απεργία τη Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ 2024, και ΚΑΛΟΥΜΕ τα Σωματεία Μέλη μας, τους Σιδηροδρομικούς, να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Αθήνα), στις 11.00’ αλλά και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιήσουν τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίας της χώρας».

Πηγή newsbeast.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en