Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στην Καβάλα αναμένεται την Κυριακή ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, που ως γνωστόν κατάγεται από την πόλη της Δράμας. Το πρόγραμμα που θ΄ ακολουθήσει, οι συναντήσεις που θα έχει, μέχρι και χθες το απόγευμα, δεν είχαν ανακοινωθεί επίσημα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σ. Ιωαννίδης έρχεται στην Καβάλα για προεκλογικούς λόγους. Εκτός από πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο υπεύθυνος της Ν.Δ. για όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε θέματα που αφορούν τις προσεχείς εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

Ο κ. Ιωαννίδης είναι βέβαιο ότι θα συναντήσει και θα μιλήσει με τους 4 βουλευτές του νομού, οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται την Κυριακή θα είναι όλοι στην Καβάλα, με τη νομαρχιακή επιτροπή αλλά κι αυτούς που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, όσοι ζήτησαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όσοι προέρχονται από το κόμμα αυτό.

Για το Δήμο Καβάλας η επίσκεψη του Σάκη Ιωαννίδη θεωρείται καθοριστική. Η κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. πληροφορήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το τι έχει συμβεί στην Καβάλα, έμαθε και για την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ και για τη σύγκρουση και διαμάχη μεταξύ Ντίνου Κλειτσιώτη και της Δήμητρας Τσανάκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προερχόμενες από την Αθήνα, το κόμμα της Ν.Δ. δίνει προτεραιότητα στα τοπικοαυτοδιοικητικά στελέχη που όπου υπάρχουν τέτοια έχουνε προβάδισμα σε σχέση με κοινοβουλευτικούς παράγοντες. Ο Σ. Ιωαννίδης πέραν του ότι κατάγεται από τη Δράμα, διαμένει σ΄ αυτήν κι έτσι του είναι εύκολο να πεταχτεί μέχρι την Καβάλα, ή στη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου να περιοδεύσει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε μια στιγμή όπου κρίνονται οριστικά τα θέματα των υποψήφιων με τη Ν.Δ.

Πηγή: proininews.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en