Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στη φόρα τα άπλυτα της Χρυσής Αυγής | Ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία της Σπάρτης

Σημεία και τέρατα αποκαλύπτουν οι διάλογοι του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού με τον εξ απορρήτων του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο. Από τα αμάξια πολυτελείας έως τον βιασμό ενός κοριτσιού στη Σπάρτη (vid)

Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται μέσα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού και του εξ απορρήτων του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκου, οι οποίοι έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό του οργάνωσης.

Το ηχητικό ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει το Έθνος, περιλαμβάνεται στην δικογραφία κατά του κόμματος και φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2013.

Βίασαν κοριτσάκι στα γραφεία της Σπάρτης

Σ: Σου λέω θα γίνει αργά ή γρήγορα, θα γίνει κάνα νταχτιρντί χοντρό, δηλαδή εγώ το προβλέπω. Εχθές επειδή το συζήτησα με τον Μάκη του λέω προβλέπω μπόρα και θα έρθει και πολύ σύντομα.

Γ: Θα έρθουν.

Σ: Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο

Γ: Ξέρεις τι θα γίνει μέχρι τις εκλογές θα πάνε καλά. Πηγαίνει μόνο του το τρένο, θα πάμε καλά με τις εκλογές και μετά τις εκλογές εκείνες θα αρχίσει φίλε το μεγάλο το σόου. Εκεί που θα έχεις βάλει 50 βουλευτές μέσα που θα είναι το κάθε καρυδιάς καρύδι, εκεί που θα έχεις γεμίσει με συμβουλάτορες και με έτσι και με άτομα που παίζουν. Καταρχήν έχει χαθεί παντελώς η ιεραρχία μέσα στη Χρυσή Αυγή.

Σ: Καμία

Γ: Δεν βγαίνει άκρη έτσι φίλε. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα σου μιλάω. Ρε με πήρανε τηλέφωνο από την τοπική την περασμένη εβδομάδα πριν δέκα μέρες από τη Σπάρτη για ένα περιστατικό που βιάσανε, ασελγήσανε ξέρω εγώ δεν βιάσανε στο κοριτσάκι μιας τύπισσας, η οποία έριχνε (ακατάληπτο) στα γραφεία.

Σ: Το ξέρω, το ξέρω

Γ: Και τι έκανε εντέχνως η τοπική; Ξέρεις τι κάνανε στην τοπική

Σ: Πήγαινε να τιμωρήσει την άλληνε

Γ: Έδωσε ποινή έναν μήνα…Ρε φίλε σου λέω εντάξει σου λέω τα ακούω και λέω δεν γίνεται

Σ: Και πήγε μετά ο έξυπνος και της έλεγε άμα δεν ήθελες να μην ανοίγεις τα πόδια σου. Τι πήγε και είπε ο άλλος ο έξυπνος ο δικός μας

Γ: Ρε μ…. σου λέω τα έχω χάσει, τα έχω χάσει λέω δεν γίνεται δεν γίνεται ρε μ…. τα έχω χάσει. Πού έχω μπλέξει μ’ αυτούς, χίλιες φορές στο γήπεδο που πήγαινα με την Ορίτζιναλ καλύτερα, καλύτερα θα΄’ναι. Αυτό που ζω τώρα στη Χρυσή Αυγή ρε φίλε, που υποτίθεται έχουμε ιδεολογία και έχουμε και νοοτροπία και έχουμε

Για τον Κασιδιάρη: Χτες έκανε τον κονφερασιέ

Σ: Πρέπει να επαναστατήσουμε

Γ: Τι να σκεφτούμε; Εδώ μου είπανε χθες ο άλλος έκανε τον κονφερασιέ  έκανε τον ομιλητή, έκανε τον βάλε να μιλήσει ένας άνθρωπος, βάλε και από το μέτωπο νεολαίας  να μιλήσει ένας άνθρωπος

Σ: Τίποτα ρε

Γ: Αφήστε και κανέναν άλλον άνθρωπο να μιλήσει ρε π… να πούμε. Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μιλήσω κιόλας στην ομιλία και μου λέει ο Ηλίας να μιλήσω, όχι σε Ηλία του λέω, άστο του λέω, δεν μιλάω, μιλήστε εσείς του λέω

Γυρνάνε με αμάξια πολυτελείας

Γ: Δεν ξέρεις κάποια παιδιά που ήταν μαζί που είχαν έρθει, κάποιος από τον Πειραιά, από τη Νίκαια από τα Λιόσια κάποιες τοπικές που είναι οι μοναδικές που τρέχουν και ασχολούνται με όλα και τους ζήτησα και συγγνώμη, τους λέω παιδιά δεν σας ξαναπαίρνω μαζί να πούμε.

Σ: Γιατί Γιάννη, γιατί αυτοί είναι που κρατάνε, αυτοί είναι η Χρυσή Αυγή στην ουσία

Γ: Αφού βάλαμε ξαδέλφια και πρωτοξάδελφα αριστερά, δεξιά και το φίλο του φίλου τι

Σ: Έτσι

Γ: Ένας μικρός πυρήνας έχουμε μείνει, ένας μικρός πυρήνας έχουμε μείνει, μας έχουνε καταπιεί και πρέπει να επαναστατήσουμε για να στο πω και έτσι

Σ: Πρέπει, το Ξέρω πρέπει

Γ: Κάτι, κάτι ανθρώπους ξέρω ‘γω χθεσινούς να κουμαντάρουν καταστάσεις.

Σ: Τίποτα

Γ: Έτσι είναι η κατάσταση. Ρε γίναμε πολιτικοί ρε. Γίναμε πολιτικοί με την κακή έννοια και είμαστε ένα χρόνο στη Βουλή φίλε, αν περάσουν κάνα δύο χρόνια ακόμα ξέρεις τι θα γίνει; Θα ξεφτιλιστούμε παντελώς.

Σ: Αυτό είναι που φοβάμαι. Αυτό είναι η αρχή

Γ: Μου γυρνάνε με κάτι αμάξια, με κάτι ξέρω ΄γω ψιλοέτσι να πούμε πολυτελείας με αστυνομικούς κάποιοι δίπλα.

Τους είπα βγάλτε με από τις επιτροπές, δεν θέλω να σας βλέπω

Γ: Ξέρεις τι έκανα πριν πέντε μέρες τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα βγάλτε με από τις επιτροπές δεν θα είμαι σε καμία επιτροπή και μου λείπουν τα λεφτά, εντάξει δεν μπορώ ρε ούτε να τους βλέπω ούτε να με βλέπουνε δηλαδή πάνω στη Βουλή μέσα και αηδιάζω πιο πολύ από τους δικούς μας και μετά για τους υπόλοιπους

Σ: Ρε Γιάννη να σου πω κάτι μεταξύ μας τώρα μεταξύ μας εγώ πιστεύω ότι αυτά μπορούν να σταματήσουνε με πολύ απλά με 20-3 κουβέντες του αρχηγού. Εγώ αυτό πιστεύω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχει κάνει και τόσο καιρό γιατί εδώ δεν πιστεύω ότι είναι χαζός άνθρωπος και δεν βλέπει τι γίνεται

Γ: Προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες σε Σωτήρη κι αυτός, ε ναι

Σ: Τι ισορροπίες δηλαδή. Όλοι είναι συφιλιασμένοι έχουνε βγάλει σπυριά και να σου πω κάτι δεν είμαστε άνθρωποι που κρατιούνται, θα γίνει καμιά μαλ… χοντρή στα εσωτερικά μας

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δράμα | Εξασφάλιση 15 Εκατομμυρίων Ευρώ για Έργα Υποδομών

O Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δράμα στο πλαίσιο επίσκεψης στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο έχει εξασφαλίσει ένα ποσό 15 εκατομμυρίων ευρώ για τη Δράμα. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2025 αναμένεται να οριστεί ο ανάδοχος του έργου για τον δρόμο Δράμας-Αμφίπολης. Ανακοινώθηκε επίσης ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2026 θα παραδοθεί το τμήμα 8,5 χλμ της οδού Δράμας- Καβάλας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε αισιοδοξία για την εξέλιξη και δήλωσε: «Η ανάπτυξη των δύο έργων, που αποτελεί σταθερό αίτημα της Δράμας, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κινητικότητα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους, αν και μακροπρόθεσμο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων στην περιοχή.»

Στη συνάντηση του Δημάρχου Δράμας με τον Υπουργό συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δ. Αναγνώπουλος, ο Βουλευτής Δράμας, Δ. Κυριαζίδης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Δράμας, Δ. Αμαραντίδης.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αυγενάκης | Απλοποιείται η διαδικασία καταβολής «πρόσθετων τελών» στους γεωτεχνικούς

«Την απλοποίηση της διαδικασίας καταβολής των «πρόσθετων τελών» προς τους γεωτεχνικούς, ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις προωθεί το ΥΠΑΑΤ, το οποίο αναμένει τις προτάσεις των Γενικών Διευθύνσεων Κτηνιατρικής και Τροφίμων».

Αυτό επισημαίνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας σε Ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης της Νέας Αριστεράς, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

«Περαιτέρω», σημειώνει ο κ. ΥπΑΑΤ,«από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (ΓΔΟΥ) του υπουργείου έχουν μεταφερθεί όλα τα αναλογούντα ποσά στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτωνπου αφορούν στο έτος 2022 (ποσού 250.000€) και, μέχρι τέλους Ιουνίου 2024, θα έχουν μεταφερθεί και τα ποσά που αφορούν στα «πρόσθετα τέλη» έτους 2023, εφόσον έχει παραληφθεί από τη ΓΔΟΥ το σύνολο των αιτημάτων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Για τον κίνδυνο να χαθούν τα δεδουλευμένα των Γεωτεχνικών, όπως αυτά που αφορούν στην Π.Ε. Άρτας», προσθέτει, «προωθήθηκε σχετική ρύθμιση, η οποία επιλύει το πρόβλημα της παραγραφής και αναμένεται η καταβολή τους».

Όσον αφορά τη στελέχωση του ΥΠΑΑΤκαι ειδικότερα στον κλάδο ΠΕ Γεωτεχνικών, στον οποίο, σύμφωνα με το π.δ. 85/2022 (Α΄232), περιλαμβάνονται οι ειδικότητες ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Γεωλόγων, ΠΕ Δασολόγων, ΠΕ Ιχθυολόγων και ΠΕ Κτηνιάτρων, έχει ως εξής:

ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΕΝΕΣ
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ 1007 804 197 6
ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ 14 14 0 0
ΣΥΝΟΛΟ 1021 818 197 6

Επισημαίνεται ότι οι θέσεις που έχουν δεσμευτεί αφορούν στον 1ο κύκλο Κινητικότητας του 2024, καθώς και στον Προγραμματισμό Προσλήψεων για τα έτη 2020-2024.

Τέλος, σχετικά με την απεργία των Γεωτεχνικών ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι,  αφενός η προσφυγή στη Δικαιοσύνη κρίθηκε αναγκαία με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και αφετέρου, με την υπ’ αριθ. 361/2024 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κηρύχθηκε  παράνομη και καταχρηστική.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Περιοδεία Υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., αποτελούμενο από τον εν ενεργεία ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, την Αναστασία Σαπουνά και τον Γρηγόρη Στογιαννίδη, θα επισκεφθεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επίσκεψή τους θα εκκινήσει την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Μαΐου από τη Θάσο και την Καβάλα.

Κατά την περιοδεία τους στη Θάσο, την Παρασκευή, θα συναντηθούν στον Λιμένα με επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, στις 10.30, στο ζαχαροπλαστείο Σταμάτης.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθούν την Ποταμιά και θα συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής.

Στη συνέχεια, στις 2.00 μετά το μεσημέρι θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου θα ενημερωθούν από τους υγειονομικούς και τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος, στις 6.00 το απόγευμα θα συνομιλήσουν με μέλη Περιβαλλοντικών Συλλόγων και πολίτες στην πλατεία, στη Σκάλα Καλλιράχης.

Επιστρέφοντας από την Θάσο, την Παρασκευή το βράδυ, στις 9.30, θα συναντηθούν στο Cityzen με μέλη και φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., ενώ το Σάββατο το πρωί θα περιηγηθούν στην πόλη της Καβάλας, όπου θα συναντήσουν και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες.

Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την πόλη της Δράμας, τρίτο σταθμό της περιοδείας τους στην Α.Μ.Θ. Θα ακολουθήσει την Κυριακή η Ξάνθη, τη Δευτέρα η Αλεξανδρούπολη και την Τρίτη η Κομοτηνή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en