Quantcast
Connect with us

ΞΑΝΘΗ

Σε Νοσοκομείο Ξάνθης και Γηροκομείο ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης και το Γηροκομείο βρέθηκαν ανήμερα του Πάσχα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης.

Εκεί τους υποδέχτηκαν το στελέχη του Νοσοκομείου και η εφημερεύουσα Νοσηλεύτρια και στη συνέχεια επισκέφθηκαν ασθενείς σε διάφορες πτέρυγες, με τους οποίους  αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα, παράλληλα με τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Στην επίσκεψη παρέστησαν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης και οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μπούτος και Κυριακή Αλατζά.
Αργότερα στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε χρόνια Πολλά στους κατοίκους της Περιφέρειας, στους ασθενείς και τα στελέχη στο Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει ο κλάδος της υγείας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι τα προβλήματα πρόκειται να επιλυθούν και ότι η χώρα θα διέλθει από την κατάσταση αβεβαιότητας σε ένα καλύτερο αύριο.
Ο Αντιπεριφερειάρηχς Κώστας Ζαγναφέρης, στις δηλώσεις του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ξανθιώτες λέγοντας ότι όλοι οι πολίτες θα γιορτάσουν για δύο μέρες το Πάσχα και θα επανέλθουν από την επόμενη μέρα, εργαζόμενοι για το αύριο της περιοχής.

Μετά το Νοσοκομείο Ξάνθης η αποστολή επισκέφθηκε το Γηροκομείο όπου ευχήθηκε στου τρόφιμους, το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν εκεί την ημέρα του Πάσχα

20150412_112959 20150412_113735 20150412_114544 20150412_120033 20150412_120455 20150412_115840 20150412_113814

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο 16χρονα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κοριτσιών έξω από σχολείο της Ξάνθης

Τα 3 κορίτσια που τους επιτέθηκαν συνελήφθησαν, η άγνωστη αναζητείται, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερες

Δυο 16χρονα κορίτσια κατήγγειλαν χθες Δευτέρα (3 Ιουνίου) ότι δέχθηκαν επίθεση στις 16:45, έξω από Μεονοτικό Σχολείο της Ξάνθης, από τρία άλλα 17χρονα κορίτσια και μία ακόμη άγνωστη. Αρχικά η μία από τις 16χρονες δέχτηκε χτυπήματα στην αυλή του σχολείου στα χέρια και το κεφάλι, με την παρέμβαση ενός εκπαιδευτικού όμως το περιστατικό σταμάτησε.

Συνέχεια δόθηκε από την ομάδα των 17χρονων έξω από το σχολείο, οι οποίες επιτέθηκαν ξανά με κλωτσιές και γροθιές στις δύο 16χρονες. Μια από τα θύματα μεταφέρθηκε με εκδορές στο νοσοκομείο, της χορηγήθηκαν πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Τα 3 κορίτσια που τους επιτέθηκαν συνελήφθησαν, η άγνωστη αναζητείται, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερες. Συνελήφθησαν οι γονείς τους που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο – 3 σοβαρά τραυματίες

Ένας 20χρονος νεκρός και τρεις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά  είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην στροφή του Ξενοδοχείου Νατάσα λίγο πριν την είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα όχημα με τέσσερις επιβαίνοντες , εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου και να χτυπήσει επάνω σε πινακίδα πρατηρίου καυσίμων.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες του οχήματος ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιούνταν με δυσκολία.

fonitisxanthis.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη: Άγρια συμπλοκή με καραμπίνα, ρόπαλα και στειλιάρια, για κτηματικές διαφορές | Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή για κτηματικές διαφορές, ενώ για το περιστατικό συνελήφθη ένας ημεδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, χθες το μεσημέρι ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη ημεδαπούς συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα για κτηματικές διαφορές.

Κατά τη διένεξη, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα και έστρεψε, κατ’ εντολήν του συλληφθέντος, το όπλο στον πρώτο παθόντα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει το όπλο τραυματίσθηκε στο αυτί, ενώ και οι τέσσερις δράστες χτύπησαν τον δεύτερο παθόντα με ρόπαλα και στειλιάρια, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ Πηγή:iefimerida.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en