Σέρρες | Οικογενειακή τραγωδία χθες με δύο νεκρούς στην κοιλάδα

Μια οικογενειακή τραγωδία με νεκρούς τον πατέρα και τον γιο του συγκλόνισε χθες το βράδυ την πόλη και η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.
 
Δύο είναι τα θύματα, πατέρας και γιος σε σπίτι στην αρχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, κοντά στην εκκλησία του Προδρόμου. Δυστυχώς οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από νωρίς που έκαναν λόγο για δύο νεκρούς. Έγινε γνωστό πως ο πατέρας διατηρούσε φαρμακείο παλαιότερα στην πόλη και ήταν 72 ετών και ο γιός του ήταν 28 ετών και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22.30 χθες το βράδυ και συγκλόνισε πολλούς στις Σέρρες, αλλά τα αίτια ακόμα παραμένουν άγνωστα. Στο σπίτι βρέθηκε από νωρίς ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης όπου πραγματοποίησε έρευνα όπως και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ έφτασε και κλιμάκιο από την Θεσσαλονίκη.
 
Και ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου βρέθηκε στο σπίτι αργά το βράδυ. Έξω από το σπίτι από νωρίς πολύς κόσμος και φίλοι και συγγενείς ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι… Μάρτυρες από τα γύρω σπίτια, υποστηρίζουν πως άκουσαν φωνές από άγριο καυγά μέσα στο σπίτι. Ο ένας μαχαίρωσε τον άλλον; ή άλλη εκδροχή, εγκληματική ενέργεια;
 
‘Εκανε δήλωση στις 2.30 το πρωί ο Ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης.
Εν αναμονή επίσημων στοιχείων από την Αστυνομία.