Ροζ σκάνδαλο στο ΝΒΑ | Χάρντεν και Ούμπρε με την ίδια γυναίκα

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει στο ΝΒΑ εδώ και μήνες, αλλά έξω από το παρκέ φαίνεται πως υπάρχει περισσότερη από όση θα έπρεπε.

Αυτό, τουλάχιστον, αφορά τη Σάι, η οποία είναι ο δεσμός του Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς. Αυτό, δηλαδή, ξέραμε μέχρι στιγμής, γιατί τώρα προκύπτει και τρίτο μέλος στην… παρέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sportsgossip.com, η Σάι -η οποία μόνο ντροπαλή, όπως μεταφράζεται το όνομα της, δεν είναι- εθεάθη στην Καλιφόρνια τις τελευταίες εβδομάδες με τον Κέλι Ούμπρε των Φοίνιξ Σανς.

Το θέμα γίνεται ακόμη πιο… έγκυρο για τους Αμερικανούς, από τη στιγμή που δύο λογαριασμοί οπαδών του Ούμπρε άρχισαν να ακολουθούν στο Instagram την πέτρα του σκανδάλου, την ίδια ώρα που ο Χάρντεν φέρεται να ακύρωσε ένα πάρτι που είχε οργανώσει στην Αριζόνα.

https://www.instagram.com/p/B_x6u7gnwN3/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

honey complexion, body of a goddess dress: @fashionnova #novababe

A post shared by @ shylynnitaa on