Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ | Δεν άνοιξε το 20% των επιχειρήσεων εστίασης

Περίπου το 20% των επιχειρήσεων δεν άνοιξε» την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της εστίασης σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ, Γιώργο Καββαθά.

Μέσα σε αυτό το νούμερο περιλαμβάνονται, όπως διευκρίνισε ο κ. Καββαθάς, πολλές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανοίξουν λόγω περιορισμών- όπως τα καταστήματα που έχουν μόνο εσωτερικούς χώρους.

Η πρώτη μέρα στην εστίαση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή. «Στο επίπεδο του καφέ η κίνηση ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά στο φαγητό η κατάσταση ήταν δραματική», λέει ο κ. Καββαθάς.

Για την πρώτη αλλά και δεύτερη μέρα της εστίασης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA Channel με την Μαρία Παπάζογλου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ Γιώργος Καββαθάς.