Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης με στόχους και βλέψεις για το 2018 (video)
Εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, σε μία γιορτή γεμάτη μελωδίες, και ευχές απο όλους, για ένα ευτυχισμένο νέο έτος. “Αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρουμε καλύτερα.
Και αυτή η αισιοδοξία στηρίζεται στο ότι είμαστε άνθρωποι και αγαπάμε τον άνθρωπο, στηρίζεται στην εμπειρία που αποκτήσαμε τις προηγούμενες χρονιές, στο επιστημονικό και εργασιακό μας υπόβαθρο, στο ότι ξεπεράσαμε δύσκολες καταστάσεις, και προχωράμε, και αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής γιορτής” επεσήμανε ο Διοικητής του ΠΓΝΑ, Δημήτρης Αδαμίδης.