Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

«Παραλύει» η χώρα από τη γενική απεργία

«Ρολά» κατεβάζει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σήμερα, Πέμπτη 16/3, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη γενική απεργία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο δεν θα λειτουργήσει σχεδόν τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες. Δεκάδες εργατικά σωματεία θα βρεθούν στους δρόμους για να ξεσηκωθούν. Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αποφάσισε τη συμμετοχής στην απεργία, και καλεί στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, στις 11 π.μ.. Συγκέντρωση στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Σύνταγμα, αποφάσισε και η ΓΣΕΕ. Στην απεργία συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ και οι υγειονομικοί, καθώς και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Επίσης χειρόφρενο τραβούν Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Κανονικά πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. Παράλληλα λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της Hellenic Train που θα γίνονταν με λεωφορεία. Με απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα συμμετέχουν ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ στην απεργία.

newsbreak.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en