Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εν Όψει Του 3ου Συνεδρίου

image_print

 Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα με στελέχη και μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η πανελλαδική συνδιάσκεψη, ο «προθάλαμος» του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος.

  Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είπαν κανένα ψέμα στους πολίτες, στις δεύτερες εκλογές οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρη εντολή γνωρίζοντας τι δεσμεύσεις παραλαμβάναμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τι έπρεπε να διαχειριστούμε.

 

  Επεσήμανε ότι είναι ζωτικής σημασίας να διαδώσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι μια νέα εποχή ξεκινάει η οποία χαρακτηρίζεται από την κάθαρση του δημόσιου βίου και τις μεγάλες επενδύσεις. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι αναγκαίο, τώρα, που θα δικαιωθούν οι πολιτικές μας, με προσήλωση πάντα στις πατριωτικές αρχές μας και στην ορθοδοξία, να δώσουμε μήνυμα εθνικής ενότητας και να ανοίξουμε τις πόρτες μας σε όλους τους Έλληνες.

 

  Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Σγουρίδης επεσήμανε ότι στην πορεία προς το 3ο συνέδριο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν με προτάσεις να συμβάλλουν σε ένα ελληνικό σχέδιο που θα ωθήσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα στην ανάπτυξη. Το σχέδιο αυτό θα στηρίζεται σε 3 πυλώνες :

 

  1. Οικονομική αυτονομία με αύξηση του ΑΕΠ 
  2. Η διόρθωση των κακώς κειμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων διάσωσης 
  3. Η δημιουργία ενός κράτους ποιότητας σε υπηρεσίες περιβάλλον, διαβίωση και αρχές με αλλαγή ήθους και νοοτροπίας.

 

  Στη συνέχεια εδόθη ο λόγος σε στελέχη και μέλη του κινήματος από όλη την Ελλάδα τα οποία έθεσαν με την σειρά τους τα πολιτικά, κοινωνικά, θεσμικά και οργανωτικά θέματα στα οποία καλούμαστε να δώσουμε δυναμικά απαντήσεις στο 3ο Συνέδριο του Κινήματος ως συγκυβερνώντες πλέον και έχοντας πλήρη γνώση των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βασανίζουν τους Έλληνες πολίτες. 

 

  Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν: Το τροποποιημένο προς διαβούλευση καταστατικό του Κινήματος, το επικαιροποιημένο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα βασιστεί η πολιτική πορεία και ο λόγος του κινήματος καθώς και ένα ευρύ πολιτικό ερωτηματολόγιο το οποίο διαπραγματεύεται τις αλλαγές που είναι αναγκαίο να γίνουν ώστε η Ελλάδα να βαδίσει γρήγορα και σταθερά έχοντας αποτινάξει κάθε στρεβλή, παλαιοκομματική, διχαστική και απομονωτική διαδικασία και νοοτροπία.

 

  Τα προαναφερθέντα τρία κείμενα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κινήματος (http://www.anexartitoiellines.gr) με στόχο την έναρξη ανοιχτού διαλόγου με τα μέλη μας αλλά και με τους πολίτες από άκρη σε άκρη της χώρας.

Συντονιστική Επιτροπή (ΟΕΣ) Καβάλας

γηηη ξκξκ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αποκαταστάθηκε η επικίνδυνη «κούφια» τρύπα στη Ραψάνη πριν τον κόμβο Φαλήρου

image_print

Αποκαταστάθηκε σήμερα η επικίνδυνη «κούφια» τρύπα που είχε εντοπιστεί στο οδόστρωμα στην περιοχή της Ραψάνης, λίγο πριν τον κόμβο Φαλήρου, ένα σημείο που τις τελευταίες ημέρες είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς.

Το πρόβλημα είχε γίνει αντιληπτό όταν διαπιστώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, με την επιφάνεια να κρύβει κενό από κάτω, αυξάνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Η κατάσταση είχε σημάνει συναγερμό, καθώς καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο διέρχεται μεγάλος αριθμός οχημάτων.

Σήμερα, συνεργεία προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης, απομακρύνοντας το επικίνδυνο τμήμα του οδοστρώματος και αποκαθιστώντας τη φθορά, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Η άμεση παρέμβαση έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα που εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για την οδική ασφάλεια, ενώ οι οδηγοί καλούνται, παρά την αποκατάσταση, να συνεχίσουν να κινούνται με προσοχή και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Continue Reading

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» στις 25 και 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην παράσταση «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», που παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην Καβάλα.
image_print

Το διαχρονικό έργο του Μολιέρου, «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», παρουσιάζεται στην Καβάλα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της παραγωγής των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, οι οποίοι προσεγγίζουν το κλασικό έργο με έμφαση στο χιούμορ και τη διαχρονικότητά του.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αργκάν εμφανίζεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, πλαισιωμένος από ένα πολυμελές καστ με τους Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πάνο Σταθακόπουλο, Ιωάννη Απέργη, Θάνο Μπίρκο και Αντιγόνη Νάκα.

Το έργο αφηγείται την ιστορία του Αργκάν, ενός ανθρώπου που ζει με τον διαρκή φόβο της ασθένειας, προσφέροντας μέσα από τη σάτιρα και το χιούμορ μια διαχρονική ματιά στις ανθρώπινες φοβίες, τις εμμονές και τις κοινωνικές συμβάσεις.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Βίκυ Πάστρα.

Η παράσταση θα ξεκινά στις 21:30, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας more.com.

Continue Reading

ΘΕΑΤΡΟ

Η «Μια Άλλη Θήβα» στις 29 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Οι Δημήτρης Καπουράνης και Θάνος Λέκκας στην παράσταση «Μια Άλλη Θήβα», που παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην Καβάλα.
image_print

Η πολυβραβευμένη θεατρική παράσταση «Μια Άλλη Θήβα» του Σέρχιο Μπλάνκο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, έρχεται στην Καβάλα την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, η οποία συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες θεατρικές σεζόν με αλλεπάλληλα sold out και περισσότερους από 250.000 θεατές, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών.

Το έργο αφηγείται τη συνάντηση ενός συγγραφέα με έναν νεαρό πατροκτόνο μέσα στη φυλακή, με σκοπό να δημιουργήσει ένα θεατρικό έργο βασισμένο στην αληθινή ιστορία του. Όταν η συμμετοχή του κρατούμενου στη σκηνή δεν επιτρέπεται, τον ρόλο του αναλαμβάνει ένας ηθοποιός, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο έργο που εξερευνά ζητήματα ταυτότητας, βίας, εγκλήματος, τιμωρίας και της ίδιας της θεατρικής δημιουργίας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Δημήτρης Καπουράνης και Θάνος Λέκκας, ενώ τη μετάφραση υπογράφει η Μαρία Χατζηεμμανουήλ. Η μουσική είναι του Σταύρου Γασπαράτου, η επιμέλεια κίνησης της Ξένιας Θεμελή, το σκηνικό του Κώστα Πολίτη, τα κοστούμια της Κλαιρ Μπρέισγουελ και οι φωτισμοί και το βίντεο του Αποστόλη Κουτσιανικούλη.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:15, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας more.com.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en