Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Λήμνου για την αεροπορική επίδειξη του Λουκά Θεοχαρόπουλου στις 8 Οκτωβρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λήμνου με την οποία επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του FM 100 για την αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», με χειριστή τον λημνιακής καταγωγής σμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 104ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 104ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου,  το Σάββατο 8 Οκτωβρίου,  μετά το πέρας της παρέλασης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη από αεροσκάφος  της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς»  στην περιοχή του Ρωμέικου Γιαλού.

Το αεροσκάφος,  με ιπτάμενο χειριστή τον λημνιακής καταγωγής σμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο, θα πραγματοποιήσει εντυπωσιακούς ελιγμούς, ενώ κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα υπάρχει αφηγητής που θα περιγράφει τις κινήσεις του.

Η ομάδα «Ζευς» τα τελευταία χρόνια έχει δυναμική παρουσία από τις επιδείξεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, προβάλλοντας την Ελλάδα και την Πολεμική Αεροπορία σε διεθνές επίπεδο.  Τις επιδείξεις τις έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en