Νίκος Μάνεσης | Παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε γυρίσματα!

Ο Νίκος Μάνεσης ήταν καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τα τηλεοπτικά του ταξίδια που κάνει για την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Όπως αποκάλυψε, υπήρξε στιγμή που ο ίδιος και το συνεργείο του κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους, εξαιτίας των υψηλών μποφόρ. «Έφτασα τριάντα με σαράντα μέτρα από τον Μύτικα. Έπνεαν άνεμοι 14 έως 16 μποφόρ. Τα 16 μποφόρ σε εμένα που είμαι 85 κιλά σημαίνει ότι με παίρνει και με πετάει κάτω. Μας πήρε ο άνεμος μηχανήματα. Εξαφανίστηκαν μηχανήματα…», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην εικόνα που τον συγκλόνισε, ήταν ένα δυσάρεστο θέαμα που είδε στη λιμνοθάλασσα του Μεσσολογγίου. «Πηγαίνω εκεί, στους -2 βαθμούς και βλέπω γυμνά παιδάκια που μαζεύαν μανταρίνια και πορτοκάλια. Όταν η ιστορία τελείωσε, δέχτηκα από τον τότε δήμαρχο απίστευτη επίθεση», αποκάλυψε.

Φυσικά, στη συνέντευξη που παραχώρησε, δεν μπορούσε να μη σχολιάσει τις εξελίξεις με τα Wikileaks.

https://youtu.be/L6w6mb21UCM