“Μπαράζ” εμπρηστικών επιθέσεων σε ΙΧ οχήματα στην Αλεξανδρούπολη (video)
Αναστάτωση στις αστυνομικές αρχές έχουν προκαλέσει οι εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης σε διάστημα 5 μηνών.
Ειδικότερα, το δράστη ή τους δράστες που καταστρέφουν ολοσχερώς τα οχήματα τους ψάχνουν μέλη οικογένειας από την Αλεξανδρούπολη.
Όπως αναφέρει η οικογένεια στο e-evros.gr αναζητά το δράστη ή τους δράστες που τους τελευταίους 5 μήνες έχουν βάλει φωτιά σε 5 οχήματα μελών, συγγενών και συνεργατών της οικογένειας.
Πρόκειται για:
- 1 ΒΜW Χ5
- 1 Μercedes A180
- 1 Porsche Cayenne
- 1 Audi quattro caravan
- 1 Audi Q7
Αφορμή αυτής της καταγγελίας από την οικογένεια στάθηκε η χθεσινή (Δευτέρα 5 Μαρτίου) εμπρηστική επίθεση στο Porsche Cayenne, στις 2 τα ξημερώματα, στην διασταύρωση των οδών Ρ. Φεραίου και Σ. Οικονόμου, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, για την ακρίβεια μπροστά στη Μεραρχία, την οποία φωτιά μάλιστα έσβησαν οι φρουροί της Μεραρχίας.
Να επισημάνουμε πως ο δράστης ή οι δράστες επιλέγουν να κάνουν τις επιθέσεις τους 14-15 του μήνα περίπου, στις 4 τα χαράματα με εξαίρεση τη χθεσινή επίθεση.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το δράστη σε παλιότερη επίθεση (Μercedes A180) να περιλούζει με εύφλεκτο υλικό το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να το βάζει φωτιά. (Για την ακρίβεια στις 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 4.00).