Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ώρα πίσω γυρίζουμε τα ρολόγια την Κυριακή

Μία ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου.

Στις 04:00 οι δείκτες θα πρέπει να μετακινηθούν και να δείχνουν 03:00. Η χειμερινή ώρα θα διατηρηθεί έως και την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2017.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα σταματήσει να στηρίζει τον αγροτικό κόσμο»

Βασικά σημεία των πεπραγμένων της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στον πρωτογενή τομέα και της στήριξης των παραγωγών, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Πρόκειται για ένα ακόμα βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Βουλευτή ο οποίος, ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών, επικοινωνεί στους πολίτες σε οπτικοποιημένη μορφή την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει:

«Πρωτογενής τομέας. Ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την Ελλάδα που θέλουμε. Όραμά μας, να καταστήσουμε τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά στις εγχώριες και τις διεθνείς αγορές. Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Μειώνοντας τη φορολογία, δίνοντας κίνητρα για την ανάπτυξη της συνεταιριστικής και συμβολαιακής γεωργίας, καταργώντας το νόμο Κατρούγκαλου, επιστρέφοντας
τον Ε.Φ.Κ. του πετρελαίου, μειώνοντας τον Φ.Π.Α. σε ζωοτροφές, λιπάσματα και αγροτικά μηχανήματα, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος. Ενισχύοντας το εισόδημα των παραγωγών μας από τις αλλεπάλληλες κρίσεις και ειδικά την κλιματική κρίση.

Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, που ήδη έχουν αρχίσει και φέρνουν αποτελέσματα, για την αναθεώρηση της Κ.Α.Π.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον αγροτικό κόσμο και δεν θα σταματήσει να το κάνει».

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει μαρτυρία για την άγρια επίθεση πίτμπουλ σε 55χρονη | «Ο σύζυγός μου την είδε μέσα στα αίματα»

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκε 55χρονη στη Θεσσαλονίκη από πίτμπουλ. Ο σκύλος κατασπάραξε το μαλτέζ της γυναίκας ενώ τραυμάτισε την ίδια στο χέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/5 στον Εύοσμο. Η 55χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όταν το πίτμπουλ βγήκε από τον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν και τους επιτέθηκε.

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει το άτυχο ζώο, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι καθώς το πίτμπουλ τη δάγκωσε. Η 55χρονη μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ενώ το σκυλάκι της απεβίωσε.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 47χρονο με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ο οποίος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πίτμπουλ, καθώς ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ζώου έλειπε στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος και των δύο ανδρών ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς κατά συναυτουργία με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο.

Το πίτμπουλ έσκαψε στο χώμα και βγήκε από τη μάντρα

Σε αυτοψία του MEGA στο χώρο φαίνεται ότι το πίτμπουλ έσκαψε κάτω από τη μάντρα και έτσι βρέθηκε έξω.

Κάτοικος της περιοχής που ο σύζυγός της έσπευσε να βοηθήσει την 55χρονη μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης 28/5 και είπε: «Έφευγε για δουλειά ο άντρας μου και άκουσε τις φωνές της γυναίκας».

«Είδε την κυρία μέσα στα αίματα. Δεν έχει γίνει ξανά περιστατικό με το πίτμπουλ. Ουσιαστικά διαμέλισε το μαλτέζ» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega μέσα στο σπίτι υπάρχει και δεύτερο πίτμπουλ.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Food Truck Festival στις Κρηνίδες

“FOOD TRUCK FESTIVAL”

Παρασκευή 31 Μαΐου έως  Κυριακή 2 Ιουνίου

ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΚΑΒΑΛΑΣ

Guest : Γιώργος Αξάς Full Band – “Άνω Κάτω”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗ

ΚΡΗΝΙΔΕΣ

Ωράριο:

Παρασκευή: 17:00 – 00:00

Σάββατο: 12:00 – 00:00

Κυριακή: 12:00 – 00:00

Περισσότερα: https://www.facebook.com/100085908626005/videos/777406644478359. Διοργάνωση : Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων. Με την υποστήριξη: Σωματείο Street Food In Greece – Food Truck Festival. Υπό την αιγίδα :Δήμος Καβάλας , Επαγγελματικό Επιμελητήριο Καβάλας. Είσοδος: Δωρεάν.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en