Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινόπουλος | Αλλάζει “χέρια” την Τετάρτη-Τι αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων

Ένας κύκλος που άνοιξε πριν από 55 χρόνια, με τα εγκαίνια του πρώτου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου το 1962, κλείνει αύριο Σάββατο τελευταία ημέρα που τα καταστήματα της αλυσίδας θα βρίσκονται υπό την σκέπη του άλλοτε κραταιού και πανίσχυρου ομίλου.

Την ερχόμενη Τρίτη, επόμενη της Καθαράς Δευτέρας, τα καταστήματα της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά ώστε να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση στη νέα εταιρεία, όπως πρώτο ενημέρωσε το news 247 . Συγκεκριμένα στις πόρτες των καταστημάτων θα αναρτηθούν ανακοινώσεις οι οποίες θα ενημερώνουν τους πελάτες:

“Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017,  το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία ” Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε”. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!

Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!”.

Το γύρισμα της σελίδας και ο δρόμος προς την ομαλοποίηση αγγίζει άμεσα και τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο τους σήμερα Παρασκευή “θα γίνει η καταβολή του υπόλοιπου 40% του Δεκεμβρίου. Η ολική εξόφληση αναμένεται έως το τέλος της άλλης εβδομάδας“.

Σε επίπεδο τροφοδοσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του news247 από την ερχόμενη εβδομάδα, και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ανακαίνισης, ξεκινάει ξανά το γέμισμα των αποθηκών και στην συνέχεια κομβικών καταστημάτων. Στοίχημα της διοίκησης Σκλαβενίτη είναι ένας μεγάλος αριθμός κομβικών καταστημάτων να λειτουργούν με  πλήρη γκάμα και ποικιλία προϊόντων πριν από το Πάσχα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που διοργάνωσε η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε έξι πόλεις της Περιφέρειάς μας, από τη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Διδυμοτείχου και του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για αίμα, τόσο των μελών μας, όσο και όλων των αστυνομικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν πέραν της αναμενόμενης και για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την πράξη προσφοράς τους, καθώς και το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό των Τμημάτων Αιμοδοσίας, για την αγαστή και διαχρονική συνεργασία τους με τους υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Σώματος.
 

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ…ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλπη και εφορευτική επιτροπή σε περιοδεία με βαν για τις εκλογές συνταξιούχων της ΔΕΗ

Διαφορετική η εκλογική διαδικασία για τους συνταξιούχους της ΔΕΗ. Δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μέσα σε όχημα (βαν) η εφορευτική επιτροπή και η κάλπη, περιοδεύει από χθες στην ΑΜΘ. Στην Καβάλα το αυτοκίνητο στάθμευσε στο πεζοδρόμιο της Χρ. Σμύρνης. Εκεί προσήλθαν και ψήφισαν 30 περίπου συνταξιούχοι της ΔΕΗ Καβάλας.

«Το μόνο που δεν έχουμε είναι παραβάν» σχολίασαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας. Εξήγησαν ότι υποχρεώνονται να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα επειδή «… από τότε που ο ΔΕΔΔΗΕ έγινε ιδιωτική επιχείρηση δεν μας παραχωρεί την αίθουσα συνελεύσεων των εν ενεργεία συναδέλφων για να κάνουμε τις εκλογές μας». Πρόκειται για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Το Μαγικό Βιολί “: Μια νεανική όπερα από το Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΟΛΙ

Νεανική όπερα, η μεγαλύτερη μουσικοθεατρική παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελευθερούπολη με 14 μουσικούς, 5 ηθοποιούς και 20 χορωδούς σε διαδραστικό ρόλο επί σκηνής, θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαϊου στο Αμφιθέατρο Φρ. Παπαχριστίδη στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου.

Προπωλήσεις εισιτηρίων http://Viva.gr

Συντελεστές :

Δ/νση χορωδίας: Μαρία Σγουρίδου
Δ/νση ορχήστρας: Νίκος Μπογιάρης
Σκηνοθεσία: Στέλλα Φουρναράκη

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en