Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει πολύ σοβαρά την Θάσο»

Για «απίστευτη σπέκουλα, η οποία εκμεταλλεύεται την ειλικρινή ανησυχία των αυτοδιοικητικών στελεχών και των κατοίκων της Θάσου, αλλά και συνολικά των νησιών μας», κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή τις εικαζόμενες «ζώνες επικινδυνότητας», στις οποίες δήθεν η Κυβέρνηση έχει χωρίσει τα νησιά μας, εν όψει της τουριστικής περιόδου.Όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «Πρωινής 93,7» και το δημοσιογράφο κ. Ν. Γενικόπουλο, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, καθώς και το σαφές σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού τηςΚκυβέρνησης στο οποίο δεν υπάρχει κανείς απολύτως διαχωρισμός των νησιών, «οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και μερικοί βουλευτές του, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν την πολιτική παιδεία να αντιληφθούν το κακό που οι ίδιοι κάνουν στην Θάσο και στα άλλα νησιά της πατρίδας μας, επιμένουν δυστυχώς στο ίδιο τροπάριο. Πραγματικά εύχομαι να πάψουν ορισμένοι να παίζουν με την εύλογη ανησυχία των συμπολιτών μας και φυσικά τη νοημοσύνη μας! Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει πολύ σοβαρά την Θάσο».

Η Κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «φυσικά και δεν διαχωρίζει τα νησιά σε λιγότερο ή περισσότερο «επικίνδυνα. Το Υπουργείο Υγείας έχει ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης και πρωτοκόλλων για όλα τα νησιά της χώρας. Όπως αντιμετωπίσαμε την κατάσταση το χειμώνα και την άνοιξη, έτσι θα κάνουμε και το καλοκαίρι. Φυσικά και δεν υπάρχουν ζώνες επικίνδυνες, λιγότερο και περισσότερες».

Αναφερόμενος στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου και στη δήθεν διαβεβαίωση που έλαβε από τον υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη ότι όντως υπάρχουν αυτές οι κατηγοριοποιήσεις στα νησιά, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε:

«Ψέματα. Ασύστολα ψέματα της κυρίας Ελευθεριάδου, η οποία στην προσπάθειά της να σπεκουλάρει εναντίον της Κυβέρνησης, δεν καταλαβαίνει τη ζημιά που κάνει στην Θάσο. Βάζει τα όποια πολιτικά οφέλη πιστεύει ότι μπορεί να αποκομίσει το κόμμα της, πάνω από την Θάσο. Και το λέω αυτό, καθώς ο κ. Κοντοζαμάνης – και μου ζήτησε να το μεταφέρω στην Καβάλα – δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο στην κυρία Ελευθεριάδου. Όλα αυτά είναι στη φαντασία της! Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί όταν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Και το κυριότερο να μην παρασυρόμαστε. Δεν κάνουμε πολιτική με δημοσιεύματα».          

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πεζοδρομείται η Παραλιακή Οδός της Καβάλας από την Πρωτομαγιά

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθ.9/6/25-4-2024 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2024 έως και 30-9-2024 για τις ώρες 16.00 έως 06.00 της επομένης ημέρας.

Η ως άνω απαγόρευση δεν θα ισχύσει την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024 λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ».

Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου .

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δειτέ ζωντανά στο Enachannel | Η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερο Ναό Προφήτη Ηλία

Δείτε καθημερινά από το ENACHANNEL σε απευθείας μετάδοση, τις ακολουθίες τις Μ. Εβδομάδας.

Μ. Δευτέρα στις 19:30, σε ζωντανή μετάδοση η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καβάλας.

Δείτε ζωντάνα εδώ:

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πένθιμες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας

Η Ορχήστρα παιάνισε έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών μπροστά από το Δημαρχείο.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en