Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μήνυμα ζωής στον Γρηγοριανό Αγώνα Δρόμου

Ακόμη και ένα 10χρονο αγόρι από τη Νέα Καρβάλη συμμετείχε στον 7ο Γρηγοριανό Αγώνα Δρόμου που έγινε το πρωί της Κυριακής (31/5) με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Οι συμμετοχές φέτος ήταν λιγότερες σε σχέση με πέρσι αλλά ο σκοπό επετεύχθη, να περάσει δηλαδή στην κοινωνία το μήνυμα κατά των ναρκωτικών και κάθε είδους εξαρτήσεων. Εκτός των τοπικών φορέων στη διοργάνωση συμμετείχαν ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός. Σημαντική ήταν η βοήθεια των κριτών του στίβου αλλά και της Τροχαίας.

Ο Παύλος Σαρίδης με χρόνο 39 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα τερμάτισε πρώτος ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Κυριακή Ταρρού.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνεχίζονται τα σενάρια για τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Παραμένει το θέμα στο επίκεντρο που θέλει την συγχώνευση των υπηρεσιών ΔΕΥΑ όλης της χώρας.

Πολλά τα σενάρια που έχουν διατυπωθεί εως και σήμερα χωρίς τίποτα όμως να είναι σίγουρο αφήνοντας σε αβεβαιότητα τόσο εργαζόμενους όσο και αρμόδιους της υπηρεσίας.

Σενάριο υπάρχει γύρω από θέμα με τις ΔΕΥΑ να γίνονται μια ανά περιφερειακή ενότητα ενώ εκεί που χρήζει ανάγκη να υπάρχει ακόμη μια ως υποβοήθεια.

Σίγουρα όμως δεν είναι ένα σχέδιο που από οποίο σενάριο και να ισχύσει , θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

Απολογιστική συνένετευξη, των πρώτων 100 ημερών της θητείας του πραγματοποιήσε το πτωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα εκείνα τα θέματα και ζητήματα που συνάντησε όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ανέλαβαν την θητεία τους ενω την ίδια ώρα αναφέρθηκε και σε όλα τα έργα τα όποια έχουν γίνει τις πρώτες 100 ημέρες.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης | Προώθηση της καινοτομίας και ψηφιακής ανάπτυξης στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συμμετείχε στις εργασίες του «3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Εκπροσώπησε την Περιφέρεια μας, απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 26 και 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης “Beyond 2024”.

Στον χαιρετισμό του επισήμανε τα εξής: «Το 3ο Συνέδριο Καινοτομίας & Νέων Τεχνολογιών Αυτοδιοίκησης Περιφερειών Ελλάδας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την προώθηση της καινοτομίας και της ψηφιακής ανάπτυξης στις περιφέρειες της χώρας μας.

Κοινός στόχος είναι να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του πολίτη, να γίνει ευκολότερη μέσω διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών και υπηρεσιών που παρέχονται από την Αυτοδιοίκηση αλλά και του εργαζόμενου προσωπικού

Η συνεργασία μας για την επίτευξη αυτού του κοινού στόχου είναι κρίσιμη και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μαζί.»

Στο περιθώριο του Συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αντιπεριφερειάρχες αντίστοιχων αρμοδιοτήτων άλλων Περιφερειών καθώς και με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en