Λαζαρίδης για χώρο Ροδόπη | Έτσι μου έρχεται να βγάλω τις κορδέλες και να παρκάρω το όχημα μου!

Σε δηλώσεις στο Radio ENA 90,5 προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Σωτήρης Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε τα θέματα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου κάνοντας λόγο αρχικά στην Καλαμίτσα και πως είναι θετική η συγκεκριμένη εξέλιξη αρκεί φυσικά να την δούμε στην πράξη. Μετέπειτα σχολίασε τον χώρο της Ροδόπης ασκώντας κριτική προς την διοίκηση ότι δεν ξέρει τι να κάνει με τον συγκεκριμένο χώρο ενώ οι μέρες περνούν και οι θέσεις πάρκινγκ μειώνονται αντί να αυξάνονται.

Μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος σκέφτεται μερικές φορές να βγάλει τις κορδέλες και να παρκάρει εκεί το όχημα του ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδράνεια της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί την κατάσταση όπως πρέπει.

Όσον αφορά την βιοκλιματική αναβάθμιση ο κ. Λαζαρίδης απόρησε στο γιατί ο Δήμαρχος Καβάλας δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην εξέταση της και καθυστερεί τόσο πολύ το θέμα.

Τέλος αναφέρθηκε και για τις δύο Λαϊκές Αγορές στην Καβάλα κάνοντας λόγο πως θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός και να λειτουργούν και οι δύο προς διευκόλυνση των συμπολιτών μας.