Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήμνος | Εικόνες αποκάλυψης από την κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στη στεριά

Τη θάλασσα στη στεριά κατάφερε να βγάλει ο ισχυρός γαρμπής, που τις τελευταίες ώρες πνέει στη Λήμνο. Στην πρωτεύουσα Μύρινα, ζημιές προκλήθηκαν σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως το παλιό λιμάνι και ο Ρωμέικος Γιαλός.

Ο άνεμος που τις πρωινές ώρες έπνεε στα 9 μποφόρ προκάλεσε μεγάλο κυματισμό. Στο παλιό λιμάνι, μετακινήθηκε ένα κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί πρόσφατα. Μετακίνησε κάδους σκουπιδιών, πλημμύρισε ο παραλιακός δρόμος μπροστά από το Δημαρχείο του νησιού και έσπασε μια τζαμαρία καταστήματος.

kakokairia limnos 2

kakokairia limnos 3

kakokairia limnos 4

kakokairia limnos 7

kakokairia limnos 8

kakokairia limnos 5

kakokairia limnos 6

kakokairia limnos 9

kakokairia limnos 1

Στο Ρωμέικο γιαλό, τα πράγματα ήταν δυσκολότερα, αφού τα κύματα κατάφεραν να ανοίξουν και πάλι τρύπες στις πλατείες των καταστημάτων. Κύματα και άνεμος παρέσυραν και έσπασαν τραπέζια και καρέκλες. Παγκάκια μετακινήθηκαν και πλημμύρισε ο παραλιακός δρόμος αλλά και η παιδική χαρά της περιοχής.

Ο Δήμος Λήμνου εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση: «Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Λήμνου απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να αποφεύγουν σε κάθε περίπτωση τη μετακίνησή τους μέσω των παραλιακών οδών του Ρωμέικου Γιαλού και του Αγίου Ιωάννη Κάσπακα».

limnosfm100.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | Συνελήφθη 27χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 27χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης, αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 27χρονος προσέγγισε αιφνιδιαστικά την ανήλικη, καθώς αυτή περπατούσε επί της οδού Δημ. Γούναρη, και τη θώπευσε στο στήθος. Στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να την εξύβρισε, με την 16χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Αρχικά ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά εντοπίστηκε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

Πηγή: ΑΠΕ, newsbeast.gr

Continue Reading

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη | Έκοψε τις φλέβες της και έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης μια 49χρονη γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Η άτυχη γυναίκα που βρήκε ακαριαίο θάνατο φέρεται να είχε κάνει προηγουμένως απόπειρα αυτοκτονίας

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ρεγκούκου και Γαλοπούλου στη Ξηροκρήνη, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα είχε προηγουμένως κάνει απόπειρα αυτοκτονίας εντός του διαμερίσματός της κόβοντας τις φλέβες της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που απέκλεισε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών διενεργεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 49χρονης.

Πηγή: in.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δράμα | Ρίσκαρε, συνελήφθη και μπήκε σε περιπέτειες ιδιοκτήτρια καταστήματος

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Δράμα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία. Η υπόθεση περνάει στα χέρια εισαγγελέα…

Η ίδια ευελπιστούσε ότι θα έβγαζε παράνομα χρήματα, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως τελικά βρέθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα στη Δράμα. Ο λόγος για μια ιδιοκτήτρια καταστήματος που διέθετε παράνομα προς πώληση παιδικά αθύρματα.

Ειδικότερα, στο στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα της συλληφθείσας, όπου βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής 82 συσκευασίες που περιείχαν 4.100 παιδικά αθύρματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en