Καβάλα | Κλείνουν συμβολικά τα καταστήματα τους οι επαγγελματίες εστίασης στις 16 Νοεμβρίου

Την συμμετοχή τους στην κίνηση της ΠΟΕΣΕ να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ-μπαρ την Τρίτη 16 Νοεμβρίου εξέφρασαν στο enanews.gr επαγγελματίες και εκπρόσωποι σωματείων στην Καβάλα.

Γιώργος Βαφείδης (Πρόεδρος Καφεζυθοπώλων Καβάλας) : Συμμετέχουμε ενεργά στην κινητοποίηση της ΠΟΕΣΕ καθώς για ακόμα μία φορά καλούμαστε να “πληρώσουμε το μάρμαρο” για την προστασία των ανεμβολίαστων. Για ακόμα μία φορά εργαλειοποιούμαστε από την κυβέρνηση και αυτό δεν πρέπει να περάσει. Δίνουμε κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους μας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Μάκης Κωνσταντινίδης (Πρόεδρος σωματείου Εστίασης Καβάλας) : Συμμετέχει και το σωματείο εστίασης Καβάλας στην συγκεκριμένη κινητοποίηση της ΠΟΕΣΕ. Θα παραμείνουν κλειστά στην πλειοψηφία τους τα καταστήματα της Καβάλας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Ελπίζουμε σε μαζική συμμετοχή για να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Γιάννης Νεστορίδης (Μέλος Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας) : Δυστυχώς τα χρόνια της πανδημίας η εστίαση και τα καφέ επλήγησαν περισσότερο από όλους τους άλλους κλάδους. Για μία ακόμα φορά βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει να είμαστε και η “τροχαία” στα ίδια μας τα καταστήματα προς τους ανεμβολίαστους αλλά και τους εμβολιασμένους πελάτες μας. Συμμετέχουμε ενεργά στην κινητοποίηση της ΠΟΕΣΕ την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.