Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα | Διαφωνούν οι κάτοικοι στη Νέα Καρβάλη για ναυπηγική επένδυση

Φορείς και παράγοντες της Νέας καρβάλης ξεκίνησαν μία καινούργια πρωτοβουλία για να αναδείξουν ένα ζήτημα που τους απασχολεί εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν 15 στρέμματα στη Νέα Καρβάλη ζητήθηκαν για μία συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα με την οποία οι φορείς της Νέας Καρβάλης στην αρχή δεν διαφώνησαν ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε το σχέδιο της επένδυσης και τώρα διαφωνούν καθώς πρόκειται όπως επισημαίνουν να αλλοιωθεί ο συγκεκριμένος χώρος λόγω παρουσίας ναυπηγικής δραστηριότητας.

Για το θέμα μίλησε στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Καρβάλης Καβάλας Νίκος Καρακεϊσογλου ο οποίος ανέφερε ότι η Νέα Καρβάλη είναι στο επίκεντρο επενδύσεων και φυσικά η τοπική κοινωνία δεν είναι αντίθετη σε επενδύσεις παρά μόνο όταν θα φέρνουν κακό στον τόπο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών στην συνάντηση των Επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην συνάντηση των επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα τέσσερις επιτάφιοι από τους ιερούς ναούς Αγίου Ιωάννη, Αγίου Παύλου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en